FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Kapetanos pe urmele lui Wesley » Grecul l-a egalat pe Demollari în topul marcatorilor străini din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 12:48

Pantelis Kapetanos, atacantul CFR-ului, a ajuns la cota 9 în acest sezon după reuşita cu FC Braşov (1-0). Cu golul de ieri, grecul l-a egalat pe Sulejman Demollari în topul marcatorilor străini din Liga 1.

După ce Wesley a spulberat recordul lui Sulejman Demollari, a venit şi rîndul lui Kapetanos să-l egaleze pe fostul vîrf al lui Dinamo. Atacantul albanez a deţinut pînă în acest sezon recordul de goluri marcate de un străin în Liga 1, 36. Între timp, brazilianul lui FC Vaslui a ajuns la 54 de reuşite, la 18 distanţă de Demollari şi Kapetanos.

Interesant este că Vaslui are trei reprezentanţi în acest top, pe lîngă Wesley fiind prezenţi Temwanjera şi Ljubinkovici. Împreună, cei trei jucători au înscris 105 goluri în Liga 1 numai pentru "galben-verzi"! Dintre jucătorii prezenţi în top 10 numai patru se mai află în prima ligă din România.

Topul marcatorilor străini
1. Wesley (FC Vaslui) 54
2-3. Sulejman Demollari (Dinamo), Pantelis Kapetanos (Steaua, CFR Cluj) 36
4. Jeremie N'Jock (UTA Arad, Craiova) 28
5. Mike Temwanjera (FC Vaslui) 27
6. Eric de Oliveira (Gaz Metan) 26
7-10. Marko Ljubinkovici (FC Vaslui), Gueye Mansour (Poli Timişoara, Gloria Buzău), Juliano Spadacio (Rapid, Astra), Antonio Semedo (CFR Cluj, Steaua, Unirea Urziceni) 24

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  03 Mai 2012, 22:50
Postat de cocoromtour pe 02 Mai 2012, 23:11

CAMPIONATUL ROMANIEI ..ESTE O MIZERIE..GESTIONATA CU INCHIDEREA OCHILOR DIN DIVERSE MOTIVE ..DE FRF..SI LIGA...ATATA TIMP ..CAT ORGANIZATIA MAFIOTA ..CFR CLUJ ..FACE NUMAI BLATURI ..CUMPARA TOT ..ARBITRI ,JUCATORI .CONDUCATORI DE CLUBURI ..ETC ..SI CELELALTE ECHIPE..URMARITOARE ..FAC ACELASI LUCRU ...[ SE VEDE LA CFR ..CAND JOACA PE BUNE ..ESTE ECHIPA DE LIGA A DOUA]..AZI AU FOST NUMAI ..BLATUIRI ..SI CU VASLUI .SI RAPID SI ..PROBABIL SI DINAMO ..[ VOM VEDEA STEAUA]..DE ASEMENI ..NU VOM AVEA ECHIPA NATIONALA CAT TIMP ..CFR ..ADUCE JUCATORI CE-I SUPREVOLUEAZA ..DAR SUNT MULT SUB COTA ..JUCATORILOR ROMANI, .SI ALTE ECHIPE MAI PUTINI..IAR JUCATORII ROMANI ..FAC TUSE .SAU SANT PRIN B SAU C !!!.

Da voi acolo adica voi moldovenii plus Porumboiu din ce *traiti*? Ca la meciuri nu vindeti bilete.Fotbalisti nu vindeti de asemenea si atunci??? O fi vreo spalare de bani? Nu cumva evaziune fiscala? Pana mai ieri nea stiulete vroia sa vanda toata echipa.Si acum ati prins gura....

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Mai 2012, 22:47

Kapetanos este un varf de atac autentic .Care *penalizeaza* cu regularitate inexactitatile din apararile adverse. Multumiri d*nului Becali ca *ni* l-a dat gratis...

stoppierderi
stoppierderi  •  03 Mai 2012, 16:20

A sosit momentul in care pierderile dumneavoastra la pariuri sa opreasca aici ! Nu vreau sa spun ``cuvinte mari``, sa va spun ca trebuie sa va lasati de serviciu, etc. dar va garantez ca impreuna cu blog-ul ://pronosticuriblogger.blogspot.com/ , un blog de predictii sportive, o sa aveti profit, acest lucru fiind demonstrat de meciurile din ultima luna. Blogg-ul este nou, insa munca pt. a selecta cele mai bun pronosticuri este una f grea si speram noi sa fie profitabila pt. voi in continuare. Zilnic este postat un pont free iar pt. doritori de venituri suplimentare si pachetul VIP contra unei sume destul de mici. Nu va mai detaliez, va las sa va convingeti, insa merita... garantez !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează