FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Katsikas îi înțeapă pe colegii petrecăreți + Reacția lui Miriuță când a fost întrebat despre Hanca

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 14:24

Giorgos Katsikas este dezamăgit de atitudinea colegilor săi care au petrecut la Piatra Neamț, crezând că acest episod dăunează imaginii clubului. Crede însă că lucrurile se vor așeza la Dinamo și echipa va reuși să meargă în play-off. 

"Nu e chestia că mă simt trădat și nu vreau să fiu înțeles altfel. Dar cred că este o lipsă de respect la adresa clubului.

În rest, nu vreau să detaliez acest subiect, dar cred că rămânem uniți, români și străini și vom scoate Dinamo din această situație.

E normal ca românii să vorbească mai mult cu românii, peste tot, în orice țară e așa, dar noi suntem uniți și nu sunt probleme între noi", a zis Giogos Katsikas la conferința de presă. 

Întrebat despre ora la care Sergiu Hanca a plecat în cameră, Vasile Miriuță s-a eschivat, lăsând de înțeles că nu este vorba despre 1:00, așa cum apăruse inițial (Detalii aici): "Da, a fost în grupul petrecăreților. Nu vreau să spun mai multe despre oră, dar a luat amendă precum ceilalți".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează