FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Kharja, motiv de scandal » Convocarea mijlocașului la naționala Marocului e contestată de suporteri

Kharja nu are nici un gol pentru Steaua, dar a oferit două pase de gol
Kharja nu are nici un gol pentru Steaua, dar a oferit două pase de gol

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 00:00

Ziariştii din Maroc au reacționat dur după ce mijlocaşul de 32 de ani al campioanei a fost convocat la "națională" după doar trei meciuri în România.

Selecţionerul Marocului, Badou Ezzaki, a decis să-l convoace după o lungă perioadă de pauză pe mijlocaşul campioanei, Houssine Kharja.

După anunţ, fanii, dar şi presa din Rabat au reacţionat negativ la această decizie. "Nu are ce căuta Kharja la echipa naţională după doar cîteva meciuri jucate la echipa de club", au acuzat ziariştii.

Ezzaki a explicat într-o conferinţă de presă motivele pentru care l-a convocat pe mijlocaşul de 32 de ani pentru amicalele cu Coasta de Fildeş şi cu Guineea.

"Chiar dacă am fost criticat pe Kharja, l-am convocat pentru că a avut trei meciuri la nivel înalt cu echipa din România. E o bună oportunitate pentru el de a îşi recîştiga forţele. Sper să ne ajute şi să avem jocuri cît mai bune în această perioadă", a declarat Ezzaki.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
blacksun_14
blacksun_14  •  10 Octombrie 2015, 11:23

ce a ajuns ziarul asta.***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bicoz
bicoz  •  10 Octombrie 2015, 11:04

"criticat"

bicoz
bicoz  •  10 Octombrie 2015, 11:03

Da, si mie mi-a "sarit in ochi"greseala din articol. Cred ca te referi la acea virgula care trebuia pusa dupa cuvantul .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează