FOTBAL  »  Superliga  »  KILMARNOCK - RANGERS

KILMARNOCK - RANGERS 2-1 // Ianis Hagi a jucat 82 de minute pentru Rangers! Echipa lui a pierdut pe final

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 17:30

Ianis Hagi (21 de ani) a jucat 82 de minute în înfrângerea lui Rangers de pe terenul lui Kilmarnock, 1-2. De partea cealaltă, portarul Laurențiu Brănescu nu a fost în lot, fiind suspendat.

 Kilmarnock - Rangers 2-1

  • Au marcat: O'Donnell 77'/ Arfield 32'

Echipele de start: 

Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Katic, Halliday - Jack, Aribo, Arfield - I.Hagi, Kent, Morelos 
Rezerve: Foderingham, Flanagan, Edmundson, Davis, Stewart, Jones, Kamberi
Antrenor: Steven Gerrard

Kilmarnock: Koprivec - O'Donnell, Findlay, Del Fabro, Hamalainen - Power, Dicker, McKenzie, Burke - Brophy, Kabamba 
Rezerve: Lyle, Millen, Hendrie, Johnson, Taylor, Kiltie, Connell
Antrenor: Alex Dyer

Mijlocașul român a fost activ și a încercat să ofere pase cât mai bune colegilor săi, dar nu a ieșit în evidență. În minutul 15 a fost faultat dur la mijlocul terenului, din spate, advesarul primind cartonaș galben. 

În minutul 32, Rangers a deschis scorul prin Arfield. Mijlocașul a trimis un șut violent de la 30 de metri, iar mingea a luat un efect surprinzător și l-a păcălit pe portarul advers. Kilmarnock e egalat pe final. În minutul 77, Steve O'Donnell a egalat cu un șut de la 10 metri. În minutul 82, Ianis a fost schimbat cu Stewart. 

Până la final, Rangers a forțat victoria, dar nu a reușit să mai puncteze. În schimb, au marcat gazdele. Kilmarnock a obținut victoria în minutul 89, grație golului marcat de Brophy.

După această înfrângere, Rangers are 60 de puncte și e la 10 de liderul Celtic, care are un meci în plus. Kilmarnock se menține pe 7, cu 32 de puncte.

VIDEO » Golul marcat de Ianis Hagi în meciul Rangers - Hibernian 2-1

 Citește și:

Scoțienii au venit în România și au vorbit cu Gică Hagi despre Ianis: „E numărul 10 perfect! Îi place presiunea, s-a născut cu ea ”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
771545396317549
Eugen Iustin  •  13 Februarie 2020, 10:21
Postat de dinamo100 pe 13 Februarie 2020, 10:01

Jucatorii formati in strainatate (de ex Puscas, Fl. Andone) au mai mari sanse de reusita in campionate straine decat cei formati in tara. Academia Hagi formeaza jucatori cu tehnica si cu viziune de joc, insa fara viteza si ritm . Ei se sufoca cand li se cere mai mult efort, travaliu, viteza. As fi foarte uimit daca Ianis va fi pastrat de Rangers pe termen lung, chiar daca e un baiat cu mullte calitati.

Fotbaliștii de la Hagi au zero explozie. Mă uitam aseară la Ianis cât e de lent și parcă mă uitam la un junior. Păcat, are stofă dar nu e de ajuns.

dinamo100
dinamo100  •  13 Februarie 2020, 10:01

Jucatorii formati in strainatate (de ex Puscas, Fl. Andone) au mai mari sanse de reusita in campionate straine decat cei formati in tara. Academia Hagi formeaza jucatori cu tehnica si cu viziune de joc, insa fara viteza si ritm . Ei se sufoca cand li se cere mai mult efort, travaliu, viteza. As fi foarte uimit daca Ianis va fi pastrat de Rangers pe termen lung, chiar daca e un baiat cu mullte calitati.

sasesase
sasesase  •  13 Februarie 2020, 09:04
Postat de sasesase pe 13 Februarie 2020, 09:03

Adevărul că dacă îl naturalizam pe Camora, și îl avem pe Mogos pe dreapta cred că ușor ușor am avea apărare buna. Problema este la mijlocul terenului unde în afara de vreo doi trei, aici l as vedea și pe Banca, e greu sa facem o națională funcțională. Cu rebuturile din campionatul intern și cu alte rebuturi exportate......oricum mereu am starea de *** când pro tv ul face acea prezentare înainte de meci......nu că am fi avut noi un super fotbal cu super rezultate.....dar am rămas în urmă....cu vreo 30 de ani față de alții de talia noastră.sa te chinui cu Finlanda, Malta, I le Feroe, Ungaria, etc .......mi se pare că am ajuns chiar jos de tot

*Hanca

Vezi toate comentariile (41)
Comentează