FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kiriţă dezlănțuit! A ironizat doi jucători de la Dinamo și nici pe Dănciulescu nu l-a uitat: "Nu are forţa să ia un jucător de gât"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 10:55

Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo, a analizat situaţia echipei şi i-a criticat pe jucători şi a spus de ce are nevoie clubul. 

"La Dinamo trebuie să vină foşti jucători ai echipei, care să le zică actualilor fotbalişti ce înseamnă Dinamo. Degeaba vorbeşte Andone despre spiritul echipei, el nu este atât de apropiat cum ar fi cineva care abia s-a lăsat de fotbal. Marius Niculae ar fi un bun exemplu.

Dănciulescu nu are forţa să ia un jucător de gât şi să îi spună «My friend, aici e Dinamo». El poate să îi înveţe pe jucători cum să dea goluri. Nu a fost niciodată un jucător care să se impună în vestiar.

A venit acum Mutu, dar el e preşedinte. E nevoie de un om care să fie chiar în mijlocul jucătorilor. Chiar dacă e un fotbalist slab, dacă aude în fiecare săptămână despre ce înseamnă Dinamo, îi intră în cap şi îşi dă viaţa pe teren", a spus Kiriţă la televiziunea DigiSport.

...despre Rotariu şi Petre: "Rotariu e un jucător bun, are fineţe şi poate decide un meci prin execuţiile lui. Dar este firav. Are nevoie să pună masă musculară pe el. Păi, dacă juca pe vremea mea, nu stătea 2 secunde în ghete, săracul. Este talentat, dar nu face următorul pas şi stagnează. Unde sunt muşchii de care zicea Andone? Poate are nişte muşchi file acasă.

Patrick Petre este la fel. Este talentat, dar şi lui îi trebuie masă musculară".

...despre jucătorii lui Dinamo: "Am mai auzit şi eu ce se întâmplă prin vestiarul lui Dinamo. Jucătorii, în loc să vorbească între ei despre meci şi despre ce trebuie să facă, stau pe Facebook, că poate mai pică ceva. Păi pe vremea mea, noi vorbeam mereu între noi.

Luam covrigi şi suc, fără să ştie antrenorul şi vorbeam despre meciuri şi despre antrenament. Dacă aş fi acum la Dinamo, aş da amendă de 500 de euro jucătorilor care folosesc telefonul în vestiar. Dacă antrenorul le zice să nu o facă, iar ei fac, atunci problema e la antrenor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Octombrie 2016, 16:24
Postat de andrei.f pe 18 Octombrie 2016, 12:00

Golul dinamoviştilor a fost dintr-un ofsaid reactivat. Interesant că acum antisteliştii nu mai sar, *** contra arbitrului !

N-a fost ofsaid reactivat, pentru ca nu mai era aceeasi faza. Dar... tu poti sa sustii ce vrei. Inclusiv ca arbitrul Bricheta a fost omul de casa al lui Dinamo( asa cum afirma multi dintre voi ca Tudor nu e fecesebist). La capitolul suporteri aberanti, nu va intrece nimeni.

696253093853906
Ghita Florin  •  18 Octombrie 2016, 15:50

Cocalarul nu a fost ceva de capul lui ca fotbalist dar nici dupa ce am scapat de,,talentele'' lui ,se baga in seama

ionutstv
ionutstv  •  18 Octombrie 2016, 15:37

Mare fotbalist a fost si ăsta. A jucat la Real, Barcelona, etc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează