FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Knattspyrnufelag, 17 Nentori, Vorskla Poltava » Remember: TOP 6 umilințe suferite de Dinamo în cupele europene

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 17:42

Dinamo traversează cel mai negru moment din istorie și are șanse zero să prindă cupele europene în sezonul viitor. Ipostază cu care dinamoviștii s-au obișnuit însă în ultimii 5 ani, în care au mers o singură dată în preliminariile Europa League. 

De-a lungul timpului, al doilea club al României, din punct de vedere al palmaresului intern, a bifat câteva umilințe incredibile, care au pătat istoria clubului și au alimentat ironiile venite dinspre rivali.

GSP.ro rememorează 6 dintre cele mai negre rezultate ale "câinilor" din competițiile europene.

Prima a fost ŢSKA Sofia, care i-a administrat lui Dinamo cea mai ruşinoasă înfrîngere din istoria clubului în cupele continentale chiar la prima participare a "cîinilor": 1-8 la Sofia, în toamna lui 1956.

Apoi, a venit poate cel mai mare coşmar all-time: eliminarea în faţa albanezilor de la 17 Nentori, în 1987!

Ultimii 2o  ani au adunat însă cele mai multe eliminări de care lui Dinamo trebuie să-i fie jenă: cu "pescarii" de la Knattspyrnufelag, cu suedezii de la Elfsborg sau cu ucrainenii de la Vorskla Poltava. 

Vezi și: Noi dezvăluiri despre problemele lui Popa cu jocurile de noroc: "Nu mai rămânea nici cu 10 lei de taxi" + cum l-ar fi mințit pe șeful lui Dinamo și cum a promis de băut la toată localitatea

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (57)
851072578301681
Vyyllyy Engel  •  03 Ianuarie 2019, 17:41

Fcsb-ului ii place cifra 5 , doar asa s-a descurcat prin Europa , luand cate 5 de la n... echipe .

remarque
remarque  •  30 Decembrie 2018, 11:55

Umilinta e ce se intampla in tara asta. Infractori la putere, in politica, in economie, in sport. Patroni evazionisti, manageri de club evazionisti, si unii si altii fara educatie si fara valori morale. Perversi batrani si femei de moravuri usoare peste tot in toate demintatile. Bani sifonati de la stat ce intretin un stil de viata luxos, mizerie si duhoare cat cuprinde. Trafic de influenta, inechitate, media supusa unor cercuri de interese. Arbitrii promovati pe principii de nepotism. Romanii in putere, harnici, priceputi, siliti sa plece din tara lor. Fotbalul e doar o parte a acestui tablou. Liga 1 plina de echipe fara suporteri. Spectacol fara spectatori. Ne trece viata asteptand un miracol care nu o sa vina. Pentru ca putreziciunea e pana in ultima fibra

252075385236061
Vlad Enaru  •  30 Decembrie 2018, 06:13

Un articol slab, neinvitat, nesemnat, din ciclul "Uite cu cine se pupa mama ta in liceu". Am si eu niste cifre, mult mai interesante: In septembrie 2018, GSP a avut 177,000 de retururi tiparite. Din 520,000 de "gazete", 1/3 s-au intors cuminti sa inveleasca vietati marine. Va bateti joc de copaci. Vanzari la versiunea electronica in acelasi septembrie: ZERO. Ma baieti, eu nu stiu unde e mai mare umilinta, la FC Tirana (pe care insistati prosteste sa o numiti 17 Nentori) sau la voi in buget. Sursa: https://www.brat.ro/audit-tiraje/publicatie/gazeta-sporturilor/

Vezi toate comentariile (57)
Comentează