FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Kopic a anunțat ce se întâmplă cu străinii „exilați” de la Dinamo: „Nu le pot spune că nu mai fac parte din lot, că nu-mi pasă”

Lamine Ghezali
Lamine Ghezali

Articol de , - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 14:10 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 15:27

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre situația jucătorilor Gorka Larrucea, Quentin Bena și Lamine Ghezali, fotbaliști pe care clubul nu se mai bazează. 

La finalul înfrângerii din derby-ul cu Rapid, Kopic a fost întrebat la conferința de presă despre situația lui Larrucea, Bena și Ghezali. Primii doi au fost scoși deja din lista A de la LPF, urmând ca și Lamine să li se adauge. 

Mircea Lucescu a confirmat discuția cu Ion Țiriac despre Dinamo » Ce urmează
DINAMO
Mircea Lucescu a confirmat discuția cu Ion Țiriac despre Dinamo » Ce urmează

„Câinii” au renunțat la cei 3 jucători pentru a le face loc noilor transferuri și pentru a putea respecta regulamentul care precizează că un club din Superligă are dreptul să aibă 13 jucători străini în lot. 

VIDEO Zeljko Kopic: „Încerc să găsesc soluții ca ei să meargă undeva să joace”

Tehnicianul „câinilor” afirmă că se află într-o ipostază dificilă, fiind nevoit să renunțe la serviciile acestora. Totuși, Kopic recunoaște că echipa mai are nevoie de întăriri. 

„E dificil pentru mine. Ei lucrează foarte bine, sunt băieți buni. Avem o comunicare excelentă eu cu Gorka, Bena și Ghezali. Nu le pot spune că nu mai fac parte din lot, că nu-mi pasă. Insist la club, vorbesc cu ei și încerc să găsesc soluții ca ei să meargă undeva să joace. Am văzut că trebuie să schimbăm ceva la echipă, să aducem alți jucători. 

Sper să rezolvăm această situație și toată lumea să fie mulțumită, să-și găsească echipe unde să joace. Nu știu dacă vor mai pleca și alții. Trebuie să facem echipa mai puternică, dar trebuie să ne respectăm jucătorii.

Nu este un moment ușor pentru mine. Eu insist ca echipa să fie o familie, să luptăm împreună . E greu să scoți jucători din lot, dar ăsta e fotbalul”, a declarat Kopic la conferința de presă de după meciul cu Rapid. 

Citește și alte șitiri din Liga 1: 

Lamine Ghezali, inimă de „câine” » Francezul, cu Dinamo în gând până în ultima clipă: imaginile surprinse înaintea derby-ului cu Rapid
DINAMO - RAPID
Lamine Ghezali, inimă de „câine” » Francezul, cu Dinamo în gând până în ultima clipă: imaginile surprinse înaintea derby-ului cu Rapid
Legenda „câinilor” a lăudat 3 jucători după Dinamo - Rapid: „Fantastic!”
Dinamo - Rapid 1-2
Legenda „câinilor” a lăudat 3 jucători după Dinamo - Rapid: „Fantastic!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
canes
canes  •  29 Ianuarie 2024, 09:09

Bine ca il dam afara pe Ghezali care e un fotbalist super si il tinem pe *** de Abdalah!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează