FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

Bombardați de probleme! Edgar Ié este gata să fie titular, de voie, de nevoie

În direct la GSP LIVE, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre transferul fundașului central din Guinea-Bissau, Edgar Ie (29 de ani).
În direct la GSP LIVE, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre transferul fundașului central din Guinea-Bissau, Edgar Ie (29 de ani).

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 16:35 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 18:06

Dinamo și Zeljko Kopic se confruntă cu mari probleme de lot pentru meciul de diseară cu CFR Cluj, din Gruia. Pe lângă problemele de care se știa încă din week-end-ul trecut, Politic și Amzăr, croatul nu se poate baza pe Homawoo și Milanov. Edgar Ie, de-abia sosit în „haită”, este gata de debut!

Dinamoviștii erau foarte optimiști după succesul cu Oțelul Galați (3-1), ce-a urmat celui din deplasare cu Farul (2-0), satisfăcuți de faptul că au diminuat ecartul la 5 puncte de ocupantele locurilor de baraj, Poli Iași și FC Voluntari.

„Vă temeți de Dinamo?” » Răspuns fără echivoc de la CFR Cluj, în direct la GSP Live
CFR CLUJ - DINAMO
„Vă temeți de Dinamo?” » Răspuns fără echivoc de la CFR Cluj, în direct la GSP Live

Doar că victoria repurtată în meciul cu dunărenii a fost plătită foarte scump, în special în perspectiva partidei cu CFR Cluj, de diseară. Astfel, în vederea meciului ce va începe la ora 20:00, Zeljko Kopic nu va avea la dispoziție patru titulari!

Patru fotbaliști de la Dinamo s-au rupt, doar Milanov ar putea juca în intermediara de marțea viitoare

Politic, care a marcat în ultimele trei etape, Amzăr, Homawoo și Milanov nu vor putea juca diseară în Gruia. O lovitură teribilă pentru antrenorul croat, dar și pentru Dinamo, într-un moment foarte bun al echipei roș-albe.

Și nu se întrevede o situație prea bună în viitorul apropiat. Săptămâna viitoare, este intermediară, „câinii” vor juca împotriva lui Hermannstadt, marți seară, sunt șanse minime ca toți cei patru să fie recuperați.

6goluri în 26 de meciuri a adunat Politic pentru Dinamo

Șanse mai mari să fie teren contra formației lui Marius Măldărășanu le are bulgarul Milanov, care a devenit rapid un jucător foarte important pentru echipă. Detaliu sesizabil și în contribuția internaționalului bulgar la faza ofensivă și la golurile din cele două victorii.

47de selecții și două goluri a strâns Milanov pentru naționala Bulgariei

Edgar trebuia doar să fie în lot, dar va fi titular. Sau riscă Zeljko Kopic cu Ricardo Grigore?!

O altă situație este cea a lui Josue Homawoo, internaționalul togolez care acuză probleme musculare. În mod normal, el trebuia să facă pereche alături de Patriche și de Velkovski împotriva formației lui Adrian Mutu, în condițiile în care nou-venitul Edgar Ié a prins doar trei antrenamente complete cu „haita”.

Doar că africanul s-a plâns de dureri, a dat planurile echipei peste cap, Kopic se vede nevoit să se bazeze pe Edgar Ié mai devreme decât preconiza. Asta dacă nu se va schimba ceva în privința ex-barcelonezului, iar tehnicianul bucureștenilor va miza pe Ricardo Grigore în Gruia!

Rici a jucat doar în 5 etape în actuala ediție în tricoul lui Dinamo, iar sub comanda lui Kopic o singură dată, 73 de minute în meciul de debut al croatului în L1, cu Sepsi (1-2). În rest, a fost mereu pe bancă, rezervă neutilizată.

4meciuri a adunat Edgar Ié în acest sezon, trei pentru Bașakșehir, unul pentru naționala africană

Edgar Ié a jucat în urmă cu o lună, meci oficial, în grupele Cupei Africii, pentru Guineea Bissau, cu Nigeria. A fost integralist. Și având în vedere salariul său, aproape 20.000 de euro pe lună, a fost adus să fie titular și să contribuie la salvarea de la retrogradare.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Zeljko Kopic a comentat revenirea lui Mircea Lucescu la antrenamentele lui Dinamo: „A devenit un fel de tradiție”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Adrian Mutu îi avertizează pe „tricolori”: „Euro e mai greu decât un Mondial!” + Are o dilemă care-i dă fiori și lui Edi Iordănescu

SPECIAL O divizie nebună, nebună, nebună! Liga 2 pornește azi la drum, dueluri imprevizibile, situații SF

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  23 Februarie 2024, 17:17

Victimele unui arbitraj ticălos!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează