FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Tot ei fac delegările! Cine e în spatele arbitrajelor rușinoase din Liga 1

Articol de , - Publicat marti, 07 decembrie 2021 07:39 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 07:50

Delegările din Liga 1 le aparțin grecului pe care Burleanu l-a adus să conducă arbitrajul românesc, Kyros Vassaras, și lui Constantin junior, fiul fostului șef al CCA condamnat la închisoare în „cazul Penescu”. 

Conducătorii cluburilor sunt enervați de greșelile multe și dese și mai exprimă o frustrare: lipsa de comunicare din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

Bilanț neverosimil: câte greșeli au făcut arbitrii în 18 etape + FCSB, cea mai ajutată din Liga 1!
ARBITRAJ
Bilanț neverosimil: câte greșeli au făcut arbitrii în 18 etape + FCSB, cea mai ajutată din Liga 1!

Nu sunt știute nici notele pe care le primesc arbitrii din partea observatorilor, nu e clar care arbitru e suspendat, reținut de la delegări. CCA nu comunică în niciun fel. 

„SRI e un comunicator fantastic în comparație cu CCA! Păi, SRI chiar mai transmite mesaje! Comisia a devenit un fel de societate secretă”, se miră Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional și apoi șef al Comisiei. 

Cine hotărăște delegările, de fapt? Decizia finală îi aparține lui Kiros Vassaras, grecul pe care Răzvan Burleanu l-a adus în conducerea arbitrajului din România. Crăciunescu a dezvăluit și salariul elenului. 8.000 de euro lunar, la nivelul celor mai buni fotbaliști din campionat.

Vassaras e secondat de Augustus Constantin, fiul lui Gheorghe Constantin, fost șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor condamnat pentru luare de mită în „dosarul Penescu”, în procesul în care patronul de atunci al lui FC Argeș le oferise unor arbitri și conducătorului lor bani și alte avantaje pentru a fi favorizat.

Augustus, fost arbitru de pe lista FIFA, l-a înlocuit ca responsabil de delegări pentru prima ligă pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA. 

Din august, Deaconu se mai ocupă doar cu formalitățile de introducere a sistemului VAR în România. A păstrat postul de vicepreședinte, dar la delegările din prima ligă Constantin îl secondează pe Vassaras, iar adjunctul delegărilor pentru eșalonul secund este argeșeanul Eduard Dumitrescu, fost asistent de pe lista FIFA.

Știți care e cea mai mare problemă? Nici măcar nu ne bagă în seamă. Dacă merităm ceva, fii corect! Accept greșelile, dar în momentul când se vede o manieră de asemenea natură, este foarte greu să rămân calm. 

Ar trebui să răspundă diriguitorii fotbalului românesc! Domnul Marian Barbu este Brad Pitt, vrea să fie actorul principal.

-  Laszlo Balint, antrenor UTA Arad

VIDEO Dumitru Dragomir, fără menajamente despre ultimele erori ale arbitrilor: „Tendențios! Ar putea fi greșeli vinovate!”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Bilanț neverosimil: câte greșei au făcut arbitrii în 18 etape + FCSB, cea mai ajutată din Liga 1!

EXCLUSIV Torje s-a săturat și se gândește să plece de la Dinamo! Ce l-a nemulțumit pe căpitanul „câinilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  07 Decembrie 2021, 11:36

la multi ani, seniorului Ghe Constantin, la parnaie, ii merita pe deplin!!!

legio.sud
legio.sud  •  07 Decembrie 2021, 08:52
Postat de tincucatalin pe 07 Decembrie 2021, 08:27

Cine face delegarile e putin important daca majoritatea sunt slabi. Cine si de ce ii promoveaza aici? Acolo e problema. Cat timp trepadusii conduc arbitrajul, de vreo 20 de ani deja, si totul se imparte intre ei, "zeii din umbra" nimic nu se va schimba. Se stiu ei...de prin Pitesti, Bucuresti, Teleorman....cu plicuri, materiale, peste in portbagaj, etc.

Așa se explica de ce Argeșul a fost împinsă fantastic la meciul cu Craiova de m. barbu ( al doilea galben la Crețu , degeaba și imediat ) Edurard Dumitrescu este cheia . Barbu nu a pățit nimic a fost al 4 -lea arbitru la meciul următor iar duminica la aranjat pe GG . M barbu la meciul cu Craiova s-a grăbit sa-l execute pe Crețu repede ca dăduse Craiova gol și sa temut ca nu -și îndeplinește misiunea , dar divinitatea a făcut drepatate ieri la Pitești .

tincucatalin
tincucatalin  •  07 Decembrie 2021, 08:27

Cine face delegarile e putin important daca majoritatea sunt slabi. Cine si de ce ii promoveaza aici? Acolo e problema. Cat timp trepadusii conduc arbitrajul, de vreo 20 de ani deja, si totul se imparte intre ei, "zeii din umbra" nimic nu se va schimba. Se stiu ei...de prin Pitesti, Bucuresti, Teleorman....cu plicuri, materiale, peste in portbagaj, etc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează