FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

L-a stricat un gol! » După doar 13 minute în tricoul Stelei, tînărul Robert Vîlceanu ”şi-a luat lumea în cap”

Vîlceanu a împlinit 17 ani în urmă cu două săptămîni
Vîlceanu a împlinit 17 ani în urmă cu două săptămîni

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 22:15

Piţurcă a dezvăluit ieri că puştiul din Ghencea s-a prezentat plin de el la acţiunea lotului condus de Gîlcă. Robert Vîlceanu, marea speranţă a Stelei la doar 17 ani, e acuzat deja că a luat-o pe un drum greşit în privinţa comportamentului.

În urmă cu fix o lună intra pe finalul partidei cu Gaz Metan şi executa în stil de mare fotbalist o lovitură liberă, pe care a transformat-o în gol. Se spunea despre el că ar putea avea traseul pe care l-a avut Ilie Dumitrescu, o mare glorie a clubului, însă juniorul din Ghencea e deja acuzat că succesul i s-a urcat la cap.
Cel care îl arată cu degetul e chiar selecţionerul "naţionalei".

"Nu vreau să vorbesc foarte multe despre tinerii din România pentru că s-ar face imediat tam-tam, dar să vă dau un exemplu. Vîlceanu, de la Steaua. A jucat şi el cîteva minute, a reuşit să dea şi gol şi apoi?! Apoi, vă spun eu ce s-a întîmplat. Am avut o discuţie cu Costel Gîlcă, antrenorul de la «naţionala» sub 17 ani, despre evoluţia lui Vîlceanu la turneul din Scoţia, de luna trecută. Ştiţi ce mi-a zis? Că, din păcate, nu a reacţionat aşa cum se aştepta. Ştiţi cum se întîmplă cu tinerii. Şi-o iau repede în cap, se gîndesc la alte lucruri în loc să se axeze pe cariera lor, pe fotbal", a dezvăluit Victor Piţurcă ieri în studioul DolceSport.

La fel a făcut Iancu
Vîlceanu continuă o "tradiţie" a puştilor rebeli ai Stelei în ultimii ani. Gabi Iancu e cel mai bun exemplu. A făcut un meci fabulos în vara trecută, la Tbilisi, în turul 3 preliminar din Champions League. Ce a urmat?

A început să aibă o viaţă dezordonată, a fugit din cantonamentul echipei naţionale de tineret la 1:00 noaptea, iar repercusiunile n-au întîrziat. Selecţionerul Bogdan Stelea l-a exclus din "naţională", iar Reghe l-a trecut pe linie moartă la Steaua şi 8 meciuri consecutiv n-a prins lotul de 18.

"Cine l-a criticat pe Vîlceanu nici măcar nu ştie situaţia medicală a copilului. El a fost accidentat, dar n-a spus din dorinţa de a juca" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
gazistu
gazistu  •  16 Aprilie 2014, 20:45

VALCEANU a dat golul ala si deja se bat real, barca, man utd, chelsea, pe el.... :\

lebateauivre
lebateauivre  •  16 Aprilie 2014, 19:23

numai in ultimii cinci ani cred ca au fost 10 ca el in atentia presei; 10, de care nu se mai aude nimic, pentru ca nu reprezinta nimic...

putregaiu
putregaiu  •  16 Aprilie 2014, 19:20

50 milioane !!! LOL piticu asta cu 2 kile de cosuri pe fata

Vezi toate comentariile (39)
Comentează