FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

POVESTE GSP. „L-au arestat pe Adrian Cristea, stau polițiștii cu armele pe el!” » Momente incredibile pe aeroport: „You're very stupid, very stupid”

Adrian Cristea, fost mijlocaș la Dinamo, foto: Imago +16   FOTO
Adrian Cristea, fost mijlocaș la Dinamo, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2022 23:47

Pe atunci mijlocaş la U Cluj, Adrian Cristea a avut mult de furcă în 2011 cu poliţiştii turci, întrucît fiica sa îi desenase cu marker negru ochelari şi urechi imense pe poza din paşaport.

  • Fotbaliştii fac şi lucruri trăsnite. O astfel de întîmplare l-a avut în centru pe Adrian Cristea, care era să fie arestat acum fix 10 ani, în ianuarie 2011, în Turcia, acolo unde plecase în cantonament;
  • Şi asta din cauza unei năzdrăvănii a fiicei fostului mijlocaşul, Raina Adriana.

Se întîmpla în ianuarie 2011, în ziua în care lotul lui U Cluj se deplasa spre Antalya pentru un stagiu de pregătire.

„Mai întîi, Adrian şi-a uitat paşaportul acasă, de au intrat toţii şefii în panică, fiindcă risca să dea tot programul de zbor peste cap. În fine, Prinţul a luat un taxi, s-a dus acasă, a luat paşaportul, l-a dat delegatului, n-a fost nici o problemă pînă s-a ajuns în Turcia. Nimeni n-a băgat însă de seamă ce urma", a mărturisit atunci unul dintre coechipieri.

„Erau 3 arme îndreptate spre Adrian Cristea, ziceai că e criminal”

Ajunşi la destinaţie, mare surpriză. Plecarea lotului ardelenilor către hotel era blocată întrucît Adrian Cristea era reţinut de către poliţia turcă!

„Erau trei cu armele îndreptate spre el, de parcă era criminal. «Ce-ai făcut, mă, de te-au luat aştia?!», s-au impacientat oficialii clubului, dar Adrian dădea nedumerit din umeri. Cînd colo, unul dintre poliţişti, cu o faţă fioroasă, i-a arătat delegatului paşaportul lui Cristea. Al nostru se uită la document şi pufneşte în rîs. Nici nu se vedea faţa fotbalistului, era mînjit tot cu marker negru. A povestit atunci Adrian: «Păi da, fiindcă plîngea fiică-mea de se cutremurau geamurile, i-am dat paşaportul să se joace cu el. Nu mai ştiam ce să fac ca s-o liniştesc. Ea s-a cuminţit, dar abia apoi am observat că a desenat pe paşaport. Mi-a făcut «ochelari negri», în jurul ochilor, şi urechi mari. Ce să mai fac acum?!".

Poliţiştii, care nici nu prea înţelegeau engleza, nu păreau prea amuzaţi de situaţie, doar ştiţi cît de stricţi sunt turcii", a povestit unul dintre apropiaţii Prinţului.

Fotomontaj GSP
+17 FOTO
Fotomontaj GSP

Poliţistul rău, dar bun în cazul Adrian Cristea

Fiindcă nu puteau să-şi elibereze colegul, mai mulţi clujeni au plecat prin aeroport, au găsit un angajat al poliţiei, care avea un mare ecuson pe care scria «Chief», iar acesta a venit în camera în care Cristea era reţinut şi s-a implicat în caz.

„Se uita ăla la paşaport, apoi la Cristea, apoi iar la document, apoi iar la Cristea. Un altul îi explica povestea în limba lor. L-a studiat şeful pe toate părţile, după care se uită uşor nedumerit la Adrian şi-i zice: «Hmm, you're stupid! Very stupid!». După vreun sfert de oră l-au eliberat pe Cristea, care n-avea nici o teamă. Omul ăsta o să trăiască 100 de ani, că n-are nici un stres. L-au pus la revenirea în ţară să-şi facă alt paşaport, ăla nu se mai putea folosi", a mai dezvăluit un prieten al jucătorului.

Adrian Cristea are o fetiță cu femeia care îi putea schimba cariera

Impresarul Anamaria Prodan a fost la GSP LIVE și a vorbit despre cum e afectată cariera fotbaliștilor de viața personală.

Agentul a dat exemplul lui Adrian Cristea, despre care a spus că dacă nu se despărțea de Denisa Nechifor ar fi avut o carieră mai impresionantă.

„O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat și ieși în discotecă... De câți nu s-a ales praful... Uite, „Prințul” Cristea. Talent ca el se naște rar. Dacă el nu se despărțea de Denisa Nechifor, care avea grijă de el, și nu începea, când a ajuns în București, cu una și alta, el juca și acum. Am văzut multe cariere care s-au năruit”, a explicat Anamaria Prodan. 

Denisa Nechifor / Sursă foto: https://www.facebook.com/denisanechifor10 +17 FOTO

Citește și: 

S-a iubit cu „Prințul” Cristea și cu un alt internațional român, iar acum e milionară la New York: 504.000 de dolari comision la o singură afacere!

FOTO „Prințul” Cristea, certat în direct pentru că s-a despărțit de ea: „Dacă nu începea cu una și alta în București, juca și acum”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
tataika
tataika  •  10 Ianuarie 2021, 06:08

"Stire"...

 •  10 Ianuarie 2021, 03:24

Site exxce1ent de întâ1nire penntru *** care dorescc să găsească un partener care să facă *** - www︎.︎LuxSocks︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1544187662447171
Stelian Silviu Angelescu  •  09 Ianuarie 2021, 22:12

Ehe cata amenda GDPR o sa o luati. Ati facut publice datele personale.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează