GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

FOTO „Prințul” Cristea, certat în direct pentru că s-a despărțit de ea: „Dacă nu începea cu una și alta în București, juca și acum”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 11:36 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 12:53

Impresarul Anamaria Prodan a fost la GSP LIVE și a vorbit despre cum e afectată cariera fotbaliștilor de viața personală.

Agentul a dat exemplul lui Adrian Cristea, despre care a spus că dacă nu se despărțea de Denisa Nechifor ar fi avut o carieră mai impresionantă.

„O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat și ieși în discotecă... De câți nu s-a ales praful... Uite, „Prințul” Cristea. Talent ca el se naște rar. Dacă el nu se despărțea de Denisa Nechifor, care avea grijă de el, și nu începea, când a ajuns în București, cu una și alta, el juca și acum. Am văzut multe cariere care s-au năruit.

Îmi scriu multe femei și îmi zic «Eu nu sunt așa frumoasă». Le spun că frumusețea vine din interior. Trăim într-o lume fake și femei care sunt plastic din cap până în picioare vând. Dintre soții, 80% nu fac nimic. Stau acasă și au grijă de fotbaliști. Și mai sunt câteva ca Adina Bourceanu, care are grijă de copii, are grijă de Alex și are afacerea de ei”, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

FOTO. Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Denisa Nechifor

+30 FOTO

Denisa Nechifor (40 de ani) şi Adrian Cristea (36 de ani) au avut o relație mai mulți ani și împreună au o fetiță, Rania, de 11 ani. Cei doi au păstrat o relație foarte bună. „Prințul” a renunțat la fotbal în 2017, ultima lui echipă fiind Concordia Chiajna. 

„Adi este parte din viața mea și familia lui este parte din viața mea. Și familia mea este parte din viața lui. O creștem pe Rania împreună, dar nu, este vorba despre altceva.”, a explicat Denisa la Antena Stars.

 Citește mai multe știri extrasport:

Walter Zenga a confirmat în premieră divorțul de Raluca: „Am depus deja actele. Nu o mai recunosc deloc!”

Anamaria Prodan, pictorial spectaculos: „Eu sunt luxul! Trăiesc în lux și nu mă mai impresionează nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close