FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - SCHALKE 0-0

”L-au lovit tot timpul pe Raul”. Bild acuză duritatea steliştilor în duelurile cu atacantul lui Schalke

Bild acuză duritatea steliştilor în duelurile cu Raul
Bild acuză duritatea steliştilor în duelurile cu Raul

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 10:43

Cotidianul Bild are un dinte împotriva jucătorilor Stelei. Cel mai bine vîndut ziar din Germania, cu un tiraj zilnic de 3,6 milioane de exemplare, îi acuză pe elevii lui Ronny Levy de durităţi în duelurile cu Raul: "Aceşti români duri ca fierul i-au dat tot timpul peste picioare atacantului de la Schalke".


Acelaşi ziar susţine că "minerii" din Gelsenkirchen au irosit o mare şansă de a pleca acasă cu toate punctele în buzunar, întrucît au avut de-a face cu o Steaua "extrem de slabă. O echipă care n-a reuşit să-şi creeze nici măcar o ocazie de gol în tot meciul".

Marica a fost notat cu 4 de către Bild, calificativ care înseamnă "suficient", evoluînd în nota echipei.

Ruhr Nachrichten, la rîndu-i, deplînge calvarul suporterilor lui Schalke. "Din cauza mutării meciului la Cluj, cei aproximativ 200 de fani care au însoţit echipa au trebuit să facă un drum de nouă ore cu atocarul de la aeroportul Henri Coandă la stadion. De altfel, au ajuns abia cu 45 de minute înaintea fluierului de start al partidei".

Disputat joi seară, la Cluj, meciul Steaua - Schalke, contînd pentru grupele Europa League, s-a încheiat 0-0.

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (14)
fiul_lui_titi
fiul_lui_titi  •  17 Septembrie 2011, 16:01

Câtă prostie și frustrare colcăie pe ghesepeu...

cinva
cinva  •  16 Septembrie 2011, 16:12
Postat de vladutz13 pe 16 Septembrie 2011, 10:57

Ei nu!!! acum sunt chiar deplasati!!! Am vazut statistica meciului, Steaua a facut doar 12 faulturi tot meciul.... deci un fault la 8 minute!!! Cum sa spui ca a fost un meci dur??? Sau mai ales ca noi am fost duri.... nu tin minte vreun meci cu atat de putine faulturi in total (12 Steaua, 8 Shalke)!!!

Eu am văzut meciul, nu statistica. Probabil şi germanii. Raul nu a fost lovit numai când arbitrul a fluierat fault. Ia mai uită-te puţşin de exemplu la cornerele germanilor, cum se aşează apărarea stelistă şi oare de ce se supără spaniolul. Păcat că nu vezi de ochelarii roş-albaştri.

ronaldo666
ronaldo666  •  16 Septembrie 2011, 13:41

au inceput sa se planga sh nemti sh sa caute scuze e bn

Vezi toate comentariile (14)
Comentează