FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La ce trebuie să se aștepte fanii lui Dinamo dacă Rednic semnează prelungirea contractului: trofee, control total și un prim transfer important

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 14:12

Mircea Rednic a anunțat că astăzi a primit o ofertă avantajoasă de a-și prelungi contractul cu Dinamo și că se anunță a fi un proiect serios, urmând a lua decizia în scurt timp.

Astfel, sunt șanse foarte mari ca tehnicianul de 54 de ani să înceapă și sezonul viitor pe banca alb-roșilor, încercând să cucerească un nou titlu de campion.

GSP.RO îți prezintă patru consecințe ale prelungirii înțelegerii dintre Dinamo și Rednic și la ce trebuie să se aștepte fanii "câinilor".

1. STABILITATE LA ECHIPĂ

După mai multe sezoane în care Negoiță a schimbat antrenorii, Dinamo se pregătește să înceapă al doilea sezon consecutiv cu același tehnician pe bancă.

Faptul că Rednic va râmâne pentru încă un sezon aduce stabilitate și liniște la echipă, ceea ce a lipsit în trecut, și o poate face pe Dinamo una dintre candidatele la titlu.

2. TRANSFERURI

În ultima vreme, discutând despre prelungirea contractului, Rednic a spus că vrea ca Negoiță să îi garanteze că se vor face transferuri importante la echipă.

"Aș vrea să continuu, dar e nevoie de îndeplinirea unor condiții. Și nu mă refer la bani, la situația mea financiară. Dacă mai rămân trebuie aduși jucători. Dar fotbaliști scumpi! Eu nu rămân sau plec din cauza banilor. Nici nu mă interesează acest aspect. N-am zis că nu vreau să continuu, dar trebuie îndeplinite anumite condiții, să vedem ce să facem pentru viitor" Mircea Rednic, în martie

 Astfel, dacă Rednic semnează prelungirea înseamnă că Negoiță i-a acceptat cererile și că Dinamo va avea o campanie de transferuri importantă. În vara lui 2015 și în iarnă, "Puriul" a arătat că poate aduce gratis jucători de valoare, dar acum tehnicianul va cere ca Negoiță să scoată bani din buzunar pentru a-i aduce jucători mai buni.

Primul nume pe lista lui Rednic pare a fi Mihai Răduț, mijlocașul Pandurilor, jucător pe care antrenorul lui Dinamo îl apreciază foarte mult. Dacă va avea fonduri suficiente, este de așteptat ca primul transfer al lui Rednic să fie fostul fotbalist al Stelei.

 

3. PERORMANȚĂ

De când a venit la Dinamo, Rednic a spus că nu vrea reconstrucție cu jucători tineri, ci vrea performanță și trofee. Chiar din acest sezon, deși nu era obiectivul echipei, "Puriul" a spus că vrea să cucerească titlul de campion.

Dacă Rednic va rămâne la Dinamo, este clar că în sezonul viitor echipa va avea ca obiectiv câștigarea campionatului, iar tehnicianul nu va accepta nimic altceva.

Astfel, pentru Dinamo și pentru fanii ei, faptul că echipa își va propune să iasă campioană, după atâția ani, va fi un plus față de anii trecuți, când doar se dorea formarea unei echipe de viitor.

2006-2007
este sezonul în care Dinamo a luat ultimul titlul de campioană, cu Rednic pe bancă

4. Control total

Dacă își va prelungi contractul, Rednic va cere să aibă control total, asemenea managerilor din Premier League, și va stabili transferurile și salariile jucătorilor.

Dinamo nu are în acest moment un președinte și este foarte puțin probabil ca Negoiță să numească pe altcineva pe această funcție. Când Rednic a venit la Dinamo, echipa avea deja un președinte, pe Dinu Gheorghe, dar acesta a plecat la scurt timp, iar de atunci nu a mai fost adus nimeni.

 

bonus pentru negoiță: aprecierea fanilor

Spre deosebire de predecesorii săi, Rednic este un antrenor extrem de apreciat de fani, grație rezultatelor avute și a faptului că a reușit să o învingă pe Steaua.

Astfel, pentru Negoiță, păstrarea lui Rednic va fi un plus în relația cu fanii, care vor aprecia decizia finanțatorului dinamovist.

 sondaj 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
1745flo
1745flo  •  14 Aprilie 2016, 00:43
Postat de Alin Ion Dinescu pe 13 Aprilie 2016, 20:26

daca era tare statea Standar Gent

vezi ca-ti curge saliva din gura!:D

zecs93
zecs93  •  13 Aprilie 2016, 21:52

Voi sunteti in urma rau cu stirile, Rednic a semnat prelungirea cu Dinamo inca de acum o saptamana dar se tergiverseaza atata sa vada daca poate scoate mai mult de la negoita, oricum cert e ca Rednic va ramane la Dinamo iar in vara am informatii si surse sigure ca Negoita o sa investeasca la valoarea numelui: Primu jucator chiar e mihai Radut care va veni la Dinamo dupa acest campionat, garantat va spun treaba asta pentru ca stiu suta la suta !!! O sa vedeti, vor mai urma si altele si mai bune !! ! Radut e un fotbalist extraordinar de bun, iar Rednic il poate face de nationala !!!

para.para
para.para  •  13 Aprilie 2016, 21:36
Postat de andyandrei2015 pe 13 Aprilie 2016, 15:27

ce m-as bucura sa vina rebutu de radut la fcdb,sa vezi valoare,l am urmarit atent in ultimele meciuri,si e foarte slab,nu arata nimic,incepe bine sezonul si se stinge pe final,daca vine la Bucale,rupe cluburile si piti iar

Probabil l-ai urmarit in ultimille aparitii cu fcsb, meciuri in care chiar avea ordin sa faca figuratie si sa nu supere fcsb.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează