FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

La cuţite cu şefu'! » Sălăgeanu este din nou în conflict cu Marius Stan

Sălăgeanu mai are contract cu Oţelul pînă în iunie 2014 şi are o cotă de 900.000 de euro, conform transfermarkt.de
Sălăgeanu mai are contract cu Oţelul pînă în iunie 2014 şi are o cotă de 900.000 de euro, conform transfermarkt.de

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 22:15

Întrucît nu e lăsat să se transfere, Sălăgeanu a intrat iarăşi în conflict cu Marius Stan.

Cearta dintre Adrian Sălăgeanu (28 de ani) şi conducerea gălăţenilor îşi consumă în aceste zile un nou episod. Fundaşul are mai multe oferte din Liga 1 şi din străinătate, însă Marius Stan nici nu vrea să audă de o despărţire a acestuia de Oţelul. "Sălăgeanu se transferă în fiecare pauză competiţională. Sînt discuţii, dar nu am primit oferte concrete!" au fost vorbele directorului general al campioanei care l-au deranjat pe "Sălă".

Cea mai mare nemulţumire a fotbalistului este salariul, el dorind să se transfere în principal din acest motiv, dar şi pentru că are o vîrstă care nu îi mai oferă multe oportunităţi. "Nu vreau să vorbesc despre o posibilă «dezertare» a mea, tot ce îmi doresc este să fie bine pentru familia mea. Rămîne de văzut ce se va întîmpla. Sînt ceva propuneri, dar nu vreau să spun mai multe", a fost comentariul oficial al apărătorului. Surse autorizate susţin că Adrian ar fi ameninţat că nu se mai prezintă la pregătiri, dacă nu va fi lăsat să joace unde doreşte. Printre echipele interesate de serviciile fundaşului a fost şi Dinamo, formaţie care l-a pierdut în această iarnă pe titularul postului de fundaş stînga, Zie Diabate, dar şi mai multe formaţii din Rusia şi China.

În precedenta pauză competiţională, imediat după ce gălăţenii deveniseră campioni, Sălăgeanu a refuzat să urce în avionul ce-i ducea pe moldoveni într-un cantonament în Olanda. Motivul? Restanţele salariale faţă de el, cifrate la aproape 30.000 de euro!

5.000 de euro e salariul lunar al lui Sălăgeanu, unul dintre cele mai consistente la gruparea moldavă

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

"Ţerbea a împrumutat clubul cu 800.000 de euro"

Mită în elicopter. Audiat ieri ca martor, la Curtea de Apel Bucureşti, viceprimarul din Tg. Mureş, Claudiu Maior, a recunoscut în faţa instanţei că "în calitatea mea de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al asociaţiei dintre Primărie şi FCM Tîrgu-Mureş, ştiam că firma domnului Ţerbea încheiase două contracte de împrumut cu clubul, în valoare totală de vreo 800.000 de euro. După ce clubul primea banii din drepturile tv, urma să-i înapoieze banii domnului Ţerbea, care n-ar fi cîştigat nimic în plus. Iar Ţerbea nu avea chiar nici o funcţie la FCM". Maior a anunţat că "gata, la vară mă retrag din fotbal, ce să mai stau în circul ăsta?!". Următorul termen în procesul în care inculpat este şi Vasile Avram, fostul şef al CCA, a fost stabilit pentru 7 februarie.

Ceahlăul: Două săptămîni pe tuşă
Mijlocaşul Lucas Garcia va trebui să ia o pauză de două săptămîni, la recomandarea medicilor clinicii de la Bologna. Argentinianul s-a întors săptămîna trecută în Italia, după ce a acuzat iar dureri abdominale puternice. Cu toate acestea, "Messi de sub Pietricica" va fi apt de joc pînă pe 28 ianuarie şi va merge direct în cantonamentul Ceahlăului de la Novara. (Ciprian Avădanei)

Petrolul: Egal cu o echipă de judeţ
Ploieştenii au disputat primul amical al iernii chiar ieri, dar nu au reuşit să cîştige în faţa divizionarei de liga a 4-a CSM Cîmpina, 0-0. Răchită a testat mai mulţi jucători, printre care şi cei 4 coreeni, dar la final a declarat că nu crede că sînt soluţii pentru acest sezon: "Aş vrea să rămînă măcar 3 fotbalist dintre aceştia 8. Coreenii nu cred că vor continua cu noi. Defensiv stăm bine, însă căutăm soluţii pentru atac. Avem timp pînă în februarie". (Ionel Luţan)

Petrolul - CSM Cîmpina 0-0
Petrolul: Valincius - Buleică, Basso, M. Tudor, P. Stoica - Surugiu, Mustivar, Buhuşi, Fl.Dumitru - Voican, M. Roman II. Antrenor: Valeriu Răchită Au mai jucat: Oprea, B. Străuţ, V. Negru, Melinte, Borza, Ki Dong Ming, Bărbulescu, Opriţa, Kang Hyo Il, Stoimirovici, Lee Sin Ho, Komazec

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
iulian_luk
iulian_luk  •  18 Ianuarie 2012, 23:31
Postat de evc89 pe 18 Ianuarie 2012, 09:36

uite un fundas bun pe care ar putea sa il ia Dinamo....jucatorul are 5000 salariul....la galati...sunt convins ca ar accepta o oferta de la dinamo unde ar putea castiga in jur de 10000.....are 28 de ani..si cred ca otelul nu poate cere mai mult de 400 500 de mii pe el....

... pai atat ( 500 mii euro) a cerut dl. Stan celor de la dinamo, dar aia il vor in probe (??!!) pentru o perioada de sase luni. Ce draq de suporter esti, citesti presa o data pe luna, dar comentezi de parca le stii pe toate (...) dixit

flafy
flafy  •  18 Ianuarie 2012, 10:47

nu stiu daca ar fi bun pentru Dinamo,este un jucator foarte bun dar are 28 de ani, nu zic ca este batran dar la Dinamo sunt prea multi jucatori trecuti de 30 de ani si cred ca ar trebuii sa facem transferuri pana in 25 de ani, si Salageanu se vede ca este interesat doar de bani nu sa apere culorile clubului la care joaca...

manieroht
manieroht  •  18 Ianuarie 2012, 10:46

Ma indoiesc ca el e suparat ca nu e lasat sa plece la Dinamo :). Cred mai degraba ca ar vrea sa dea curs unei oferte din strainatate, si mai cred ca daca vreuna dintre acestea ar fi buna si pt club, ar fi lasat sa plece. Dar foarte probabil sunt doar vorbe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează