FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - HAJDUK BELGRAD 3-0

La pas

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2007 00:00

Timisoara a invins lejer, Uhrin cristalizindu-si formula de echipa. Cehul Dusan Uhrin Jr. a folosit ieri formatia pe care probabil o va trimite in teren si impotriva Politehnicii Iasi, in prima etapa din Liga I. In fata unei echipe modeste, din liga secunda sirba, Dancia a facut primul meci fara greseala, urcind periculos si in atac. Alb-violetii au controlat  jocul si au lovit de trei ori bara in prima repriza prin Ganea de doua ori (11, 13) si prin Cinu (19). Scorul a fost deschis in minutul 31 de McKain, care a inscris din 2 metri, dupa o foarfeca spectaculoasa a lui Ganea, iar Aliuta a marit avantajul cu patru minute inainte de pauza cu un sut la coltul lung.

Uhrin i-a dat sansa reabilitarii lui Cristea in repriza a doua dupa ce acesta a fost eliminat in ultimul meci, dar atacantul a impresionat doar la capitolul ratari. In schimb, Plesan n-a ratat sansa oferita si a marcat ultimul gol al intilnirii in minutul 81, dupa un corner executat de Torje.

Poli Timisoara - Hajduk Belgrad (Serbia, II) 3-0 (2-0)
Au marcat: McKain (31), Aliuta (41), Plesan (81)
Poli: M. Popa - St. Stancu, McKain, Cinu, Dancia - Torje, Alexa, Aliuta, Artiom Karamian - Ganea, Bucur. Antrenor: Dusan Uhrin Jr. Au mai jucat: Pantilimon, S.Radoi, Arman Karamian, Plesan, Ratiu, Srhoj, Cristea, Mansour

Sustinut de familie
Cehul a fost sustinut la partida de ieri de sotia sa. Aceasta a venit la stadion alaturi de translatorul cehului, Cristian Low, si s-a asezat pe o banca de la marginea terenului. Doamna Uhrin nu a venit singura, ci alaturi de baiatul cehului, Dusan Jr Jr, in virsta de 5 ani. Antrenorul lui Poli a declarat in repetate rinduri ca isi va aduce familia la Timisoara dupa stagiul din Austria.

Multumit
Mijlocasul lui Poli a fost satisfacut de golul marcat in repriza a doua, recunoscind ca nou pozitie, mai ofensiva il avantajeaza mult mai mult: "Lupta pentru un loc de titular se duce pina la sfirsit, dar daca nu voi fi din teren din primul minut imi doresc mult ca echipa sa cistige. S-a vazut ca ma simt mult mai bine daca joc mai sus in teren, pentru ca pot sa apar mai des la finalizare. Am marcat si sper sa o tin tot asa", a spus Plesan.

 "Un simplu amical"
Marian Aliuta nu a dat mare importanta reusitei de ieri, afirmind ca isi doreste sa inscrie mai mult in campionat: "Aceasta partida a fost un simplu amical si nimic mai mult. Din fericire pentru noi a iesit foarte bine. Nu conteaza atit de mult golul meu de azi, pentru ca eu sper sa inscriu mai des in campionat. Indiferent care va fi acela care va juca la mijloc, el trebuie sa dea totul in teren".

Tichetele pentru Fiorentina
Incepind de miercuri, 18 iulie, se vor pune in vinzare biletele pentru amicalul cu Fiorentina, de duminica, 22 iulie, conform siteului oficial al lui Poli. Preturile tichetelor incep de la 40 de lei la peluze. La tribuna I si a II-a, fanii vor plati 50 de lei pentru a-i vedea pe Mutu, Frey sau Bojinov. La tribuna 0 un bilet costa 80 de lei, iar la loje, 100 de lei. In plus, la cumpararea biletelor, fiecare fan va primi si un pachet special, care include ultimul numar al revistei Viola, o esarfa cu noua sigla si un poster cu lotul actual al echipei. (Mihai Mateas)

Chivo confirma
Directorul executiv al Politehnicii, Gheorghe Chivorchian, a sustinut ieri ca discutiile pentru transferul lui doi jucatori sint avansate: "Discutiile pentru Mansour si Izvoranu vor avea loc zilele urmatoare sau chiar in aceasta seara. Daca ne permitem sa raminem doar cu trei atacanti? Poli se apara si ataca cu toata echipa, deci nu vad care ar fi problema".

Mansour in dizgratie
Atacantul lui Poli a intrat in dizgratia fanilor timisoreni. Senegalezul a intrat in repriza a doua, dar a fost admonestat mereu de o parte din suporterii aflati la meci. Ba mai mult, un grup de fani a afisat un banner cu un mesaj mai mult decit clar: "Mansour, fuck off". Atacantul a reusit totusi sa culeaga si citeva aplauze pe finalul meciului, dupa o foarfeca spectaculoasa. (Adrian Bucur)

"Fanii nu mai exista"
 Mansour a fost deranjat de reactiile fanilor."Pentru mine suporterii nu mai exista. Vad doar ce fac rau, dar toate lucrurile bune s-au sters. Zilele urmatoare voi sti mai multe despre un transfer de-al meu la Dinamo. Unde voi juca, gindul imi va fi doar acolo. Nu mai am probleme nici cu accidentarile si nici cu familia si de accea sint convins ca voi putea sa dau totul la echipa la care voi juca. Daca plec la Dinamo voi demonstra fanilor lui Poli ca sint un jucator foarte bun", a spus Mansour dupa meciul de ieri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează