FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

La vedete, Steaua are 2-1! Partida cu Chiajna arată ca un duel dezechilibrat, dar ambele cluburi vin după campanii spectaculoase de transferuri

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

Campioana mizează din start pe Pintilii și pe Marica, Chiajna răspunde cu Obodo. Celelalte staruri din mercato absentează: Gebhart încă nu e apt, iar Milevski nu a primit deocamdată ”cartea verde”

Campioana se va folosi mai mult de cumpărăturile-vedete decât trupa din Ilfov. Reghecampf are două staruri în formula de start, pe Mihai Pintilii și pe Ciprian Marica. Ambii sunt internaționali români, oameni de bază în echipa națională, cu excepția perioadei recente în care atacantul a lipsit din cauza problemelor medicale.

9 ani în Serie A!

Concordia are o replică îndeajuns de interesantă: Christian Obodo. Mijlocașul cu 22 de meciuri în "naționala" Nigeriei a venit la Chiajna din postura de jucător liber de contract. Are 9 sezoane în Serie A! A debutat în Italia, la Perugia, apoi a mai bifat și alte formații în prima ligă: Fiorentina, Udinese, Lecce.

În sezonul trecut a evoluat pentru Skoda Xanthi și a bifat 28 de partide și două goluri în echipa lui Răzvan Lucescu. Africanul în vârstă de 31 de ani constituie o adevărată lovitură, mai ales că a ales să vină la un club fără istoric în cupele europene și aflat mai aproape de retrogradare decât de performanțe importante.

Lipsesc nume mari

Vedete vor exista și în afara formulelor de start. Timo Gebhart, un internațional de tineret german, va fi rezervă la Steaua. Mijlocașul ex-Stuttgart și Nurnberg nu poate evolua din start pentru că e departe de cea mai bună formă a sa. Timo, 26 de ani, are nevoie de o perioadă de pregătire intensă înainte ca Reghecampf să-l poată considera un om important.

De la Chiajna ar putea lipsi Milevski, internaționalul ucrainean fost la Dinamo Kiev. Artem e în situația în care se găsește și Țucudean la ASA Tîgu Mureș, încă nu a primit "cartea verde", certificatul internațional de transfer. Dacă nu va fi legitimat azi, nu va fi în lot. Atacantul de 31 de ani oricum nu este suficient de bine pregătit, așa că ar putea fi maximum rezervă.

6.000 €încasează lunar Obodo la Chiajna, doar cu două mii de euro mai puțin decît primește Adi Popa, unul dintre titularii cel mai prost plătiţi de la Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1231782316848004
Gelu Viorel  •  15 Februarie 2016, 12:25

are 3-1 ,l-ati uitat pe barboianu

100002473541087
Danut Ognean  •  15 Februarie 2016, 09:30

va fi un nou blat marca chiajna -fcsb! rusineeeeeeeeeeeeeee

stelbz
stelbz  •  15 Februarie 2016, 08:42

Echipele aflate in zona play-out si-au aratat coltii....... Steaua trebuie sa trateze pe Chiajna cu maximum de seriozitate si concentrare. Nu trebuie tratata partida ca si castigata, dupa cum cred unii. Nu de putine ori s-a adeverit zicala cu.....buturuga mica... Pot fi exemple si partidele recente in care Viitorul, Astra, Timisoara erau date castigatoare sigure dinainte. Jucatorii de la Chiajna vor da totul pentru a nu fi invinsi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează