FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

Lacat pe buturi

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2007 00:00

Pe o ploaie siciitoare si un teren aproape impracticabil, Moldovan a fost cel mai bun clujean de pe teren contra Farului. "Era important pentru mine sa debutez cu dreptul. Am avut si noroc si inspiratie. Pentru moral este bun si acest punct obtinut, insa trei puncte ar fi fost de aur. Vremea a fost cumplita. Nu am mai jucat niciodata pe o asa vijelie. Este obligatoriu sa batem Iasiul etapa viitoare", a spus Calin Moldovan. Pe finalul meciului de pe Litoral, Moldovan era sa-si strice debutul in prima liga, dar a avut noroc, mingea scapata de el, oprindu-se intr-o balta din apropierea portii.


Pregatire la Ploiesti?
Imediat dupa meciul de la Constanta, antrenorul  Gigi Multescu  a afirmat ca va pregati meciul cu Poli Iasi, de peste doua saptamini, la Ploiesti. "Sint cinci terenuri bune la Ploiesti. E posibil sa raminem la Cluj, in functie de ce terenuri de antrenament vom gasi. O sa vorbesc si la Turda, sa vedem daca exista posibilitatea sa ne antrenam acolo", a spus Sorin Vadana, directorul sportiv al clujenilor. Altfel, astazi vor fi trimise la FRF actele pentru legitimarea atacantului Mamadou Zongo, care ar putea debuta cu Iasiul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează