FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuş anunţă hegemonia Stelei: "Dacă rivalii nu se întăresc serios, nu vor avea nici o şansă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 05 mai 2013 14:12

Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Stelei, Marius Lăcătuş, nu crede că echipa din Ghencea va putea fi oprită în sezonul următor dacă rivalele nu vor mişca serios pe piaţa transferurilor.

"Dacă rivalele Stelei nu se vor întări serios, mi-e greu să cred că vor avea vreo şansă să îi fure titlul", a spus Marius Lăcătuş la DolceSport.

Steaua a cîştigat ieri matematic cel de-al 24-lea titlu în istorie. Roş-albaştrii au învins vineri Pandurii pe teren propriu, scor 2-0 şi aveau nevoie de un pas greşit al Petrolului, lucru care s-a întîmplat, ploieştenii remizînd la Severin, scor 2-2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Mai 2013, 19:15
Postat de calinescu_ pe 05 Mai 2013, 16:09

MAI MARIUS SI TU INCERCI SA PROSTESTI LUMEA ?????? CE A ADUS NOU REGHEBLAT IN LIGA I ???? PREGATIREA CHIMICA GERMANA .....!!!!!!! DACA CEILALTI NU-SI VOR CUMPARA PUNGULITZE SI ARBITRII VOR ARBITRA NUMAI PENTRU STEAUA ,IAR COMISIILE LIGII II VOR DA LUI CADU 9 ETAPE PENTRU UN FAULT DE JOC SI LUI MURESAN ROSU PENTRU UN DUEL DE JOC, IN TIMP CE BOURCEANU SI PINTILII CARE MERITA CATE DOUA ROSII PE MECI SI NU LI SE INTAMPLA NIMIC , ATUNCI STEAUA VA CONTINUA SA CASTIGE ....!!!!! TOTUL ESTE O PARODIE ,O HOTIE FE FATZA A CIOBANULUI, A GAINARULUI SI A ACOLITILOR LOR ....!!!!

Frustrarea se scrie doar cu majuscule.

alexxmr
alexxmr  •  06 Mai 2013, 13:37

S-a mai anutat hegemonia stelei si acum 7 ani :) ..mai bine tac din gura penibilii astia

viorescu
viorescu  •  05 Mai 2013, 20:56

Doamne fereste sa se-apuce si altii sa incerce suta de jucatori si duzina de antrenori ca sa-si faca echipa. Pai ar ajunge sa scurme si prin Madagascar dupa vreun Mbongo cu doua picioare, deci fotbalist.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează