FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuş crede că exilul îi va afecta pe stelişti: "Una e să ai spectatori şi alta e să ai suporteri"

Marius Lăcătuş crede că lipsa ultraşilor stelişti îi va afecta pe jucătorii lui Ronny Levy
Marius Lăcătuş crede că lipsa ultraşilor stelişti îi va afecta pe jucătorii lui Ronny Levy

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 14:16

Steaua se află pe o pantă ascendentă după calificarea în grupele Europa League şi victoria cu Tîrgu Mureş din etapa a 5-a. Marius Lăcătuş crede că roş-albaştrii au reacţionat pozitiv la exilul de pe Ghencea, dar lipsa fanilor se va face simţită la un moment dat

"Steaua a jucat foarte bine mai ales în ultimele meciuri. E greu pentru echipă să nu aibă un stadion al ei. Jucătorii au demonstrat că s-au simţit bine pe terenurile din deplasare pe care au jucat. Dar una e să ai spectatori şi alta e să ai suporteri.

Dinamo, Steaua şi Rapid se vor lupta pentru titlu anul acesta, ele vor fi cele mai puternice", a spus Marius Lăcătuş la GSP TV.

Lăcătuş a vorbit şi despre reunirea naţionalei pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa: "Chiar dacă abia au început campionatele, Piţurcă şi-a făcut lotul în funcţie de jucătorii pe care îi avem la echipele de afară. Poate în funcţie de evoluţii, vor reveni şi Mutu şi Tamaş".

Naţionala va întîlni Luxemburg, pe 2 septembrie, şi Franţa, pe 6 septembrie, la inaugurarea National Arena.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
demolator74
demolator74  •  29 August 2011, 19:17

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica...in care moneda virtuala v-a putea fi transformata in bani adevarati... Inscrierea este gratuita si o puteti face la adresa de mai sus... Pentru cei din afara tarii jocul v-a incepe abia peste cateva zile dar inscrierile sunt deschise...Bafta, distractie si de ce nu spor la bani..:)

cristian_feisbucc
cristian_feisbucc  •  29 August 2011, 19:16

care striga*

cristian_feisbucc
cristian_feisbucc  •  29 August 2011, 19:12

Cu alte cuvinte vrea sa spuna ca una e sa ai 2000 de oameni in Ghencea care strica "Gigi pleaca din Ghencea"(ceea ce i se pare bun pentru ECHIPA) si alta e sa ai 10-15.000 de oameni care sa te incurajeze(ceea ce i se pare naspa pentru ECHIPA). :> :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează