FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuș dă în Reghe » Critică decizia luată de antrenorul Stelei: "Te crezi la hochei?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 10:06

Marius Lăcătuș, fost antrenor și jucător la Steaua, a criticat o decizie luată de Laurențiu Reghecampf de la reînceperea sezonului.

"Fiara" a criticat faptul că la Steaua, Denis Alibec execută cornerele și a spus că este o greșeală pe care o face tehnicianul roș-albaștrilor.

"Credeți că Alibec bate de capul lui cornerele? Probabil e pus. Eu dacă aş fi în locul lui, aş prefera să fiu în careu și să marchez goluri.

Nu suntem la hochei! Nu se dau puncte pentru ăla care pasează. Alibec are gabarit și e bun la cap. Eu îl văd în careu la cornere", a spus Lăcătuș la TV Digi Sport.

"Nu înţeleg cum poate să bată Alibec cornere. Cum să scoţi un jucător, un finalizator atât de bun la faze fixe, în lateral? De asta spun că nu sunt foarte optimist în ceea ce privește jocul Stelei" Ilie Dumitrescu, acum 6 zile

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  08 Martie 2017, 19:07

DE ASTA BECALI REGHE MM PRODANCA E ANAINTEA TUTUROR FIINDCA IA O MARFA LA UN PRET AL LUSTRUIESTE AL AMBALEAZA SIL VINDE MULT MAI SCUMP LA NEVOIE SACRIFICA REZULTATE ALTI JUCATORI DIN ECHIPA PANA LA CAMPIONAT CAND E CAZUL TRECE LA CASTIGAREA CAMPIONATULUI DUPA SE CONTINUA BECALI FACE MILIOANE RESTUL ECHIPELOR CHELTUIE MILIONUL TV.

andy_2008
andy_2008  •  08 Martie 2017, 13:01

Lacatus si Ilie doi antrenori de plus,vorbareti foc.

sadiku
sadiku  •  08 Martie 2017, 11:49
Postat de daweroirl pe 08 Martie 2017, 11:16

Eu zic sa si centreze si sa fuga in careu sa o bage si in poarta , vb aia , eu centrez , eu dau cu capul !

Sa faca la fel ca tine ...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează