FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FC VASLUI 1-2

Lăcătuş: "Într-un moment al jocului aş fi fost mulţumit şi cu o remiză la Craiova"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2009 00:00

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, consideră că victoria obţinută de elevii săi pe terenul Universităţii Craiova este una meritată, chiar dacă recunoaşte că, într-un moment al jocului, s-ar fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate.

"Sînt mulţumit că am luat punctele, poate jocul nu a fost la fel de bun cum m-aş fi aşteptat, însă scorul mă mulţumeşte. Prima repriză a aparţinut gazdelor, după reluare am fost foarte buni pe contraatac şi ne-am impus. E devreme să ne gîndim la titlu, important e să căutăm să avem continuitate în rezultate.

Nu ne-am propus un egal, am vrut încă din primul minut să scoatem cît mai mult de la acest meci. Poate, la un moment dat, mi-ar fi convenit şi un rezultat de egalitate dacă ar fi să ne luăm după ocaziile pe care le-au ratat adversarii. În nici un caz Universitatea nu e o echipă de ultimele locuri, poate şi atmosfera de la ei să-şi fi spus cuvîntul asupra prestaţiilor pe care le-au avut în ultimul timp", a spus Lăcătuş

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ionutchiscop
ionutchiscop  •  25 Octombrie 2009, 11:46

bravo vaslui, tine-o tot asa

mich
mich  •  24 Octombrie 2009, 22:04

Felicitari Vaslui

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Octombrie 2009, 21:38

Se pare ca Lacatus daca are si echipa si mai ales liniste (plus un patron care sa il si lase sa faca treaba) este ANTRENOR. Degeaba tot il injurau la un momentadat niste asa-zisi "stelisti" cum ca "nu e antrenor". La ora actuala daca jucam cu Vasluiul sigur luam bataie. Numai ca si asa o sa il aplaud pe Lacatus. Rusine celor care l-au criticat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close