FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuș nu mai crede nici el în Steaua actuală: "Echipa și-a pierdut identitatea"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2015 18:22

Marius Lăcătuș îi dă dreptate lui Victor Pițurcă, cel care a declarat că "Steaua de acum nu e adevărata Steaua" și consideră că formația roș-albastră și-a pierdut identitatea.

"Mi se pare foarte mare suma cerută de Armată pentru închirierea bazei. Steaua și-a pierdut identitatea într-un fel. Cînd nu ai suporterii, baza lîngă tine îți pui niște semne de întrebare. Asta a spus și Pițurcă", a spus Lăcătuș la Digisport.

...despre venirile lui MM și Popescu: "Pot veni la Steaua, deși vor avea interdicție. Nu trebuie neapărat să le dai vreo funcție oficială lui Popescu și Mihai Stoica".

"Steaua lui Gigi nu e Steaua. Nu e echipa aia. Nu are siglă, palmares. Nici Craiova nu este adevărata Universitatea. Valoarea patronului la Steaua e o problemă, ca să fac o glumă. El mi-a zis mereu că a fost antrenor" Victor Pițurcă, despre Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
valentinn10
valentinn10  •  18 Septembrie 2015, 11:08

Prefer clona in locul unei echipe in liga a doua si in insolventa , o echipa agatata ca o , scuzati expresia ,...ci9oara pe gard

sorin010
sorin010  •  18 Septembrie 2015, 06:07

BECALI NU ARE STEAUA , PRIN DECLARATIILE LUI DOVEDESTE CA E UN OM PROST CARE ISI MERITA VIITORUL FALIMENT !

davi7
davi7  •  17 Septembrie 2015, 20:50

Toata nebunia asta se datoreaza justitiei care judeca cu picioarele. Adica,cumperi o masina si pt ca nu ai montat (inregistrat) sigla la timp, ti-o ia. Vine apoi producatorul si spune ca daca nu inchiriezi (scump) sigla iti ia si motorul,apoi volanul si in curand poate toata masina si ca de fapt nu ai cumparat un Mercedes ci o Dacie. In curand justitia poate veni sa spuna ca in buletinul sotiei este o greseala si deci nu mai este sotia ta,etc,etc. Ca justitia romana o ia razna nu este o noutate dar nu este bine pentru sanatatea noastra mentala sa o luam in seama.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează