FOTBAL  »  Superliga  »  "FIARA" PLEACĂ DIN GHENCEA

Lăcătuş nu mai este antrenorul Stelei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2009 00:00

Marius Lăcătuş s-a despărţit de Steaua, iar interimatul pînă la sfîrşitul campionatului va fi asigurat de secundul Massimo Pedrazzini.

Gigi Becali şi Marius Lăcătuş s-au despărţit pe cale amiabilă, "Fiara" renunţînd la cei 250.000 de euro care trebuia să îi primească în cazul în care era demis.

"Le mulţumesc celor care au fost mereu alături de noi şi îmi pare rău că nu am reuşit să le aducem satisfacţiile pe care ni le doream atît noi, cît şi ei, astfel încît să fi fost la finalul sezonului pe un loc de UEFA Champions League.

Am luat decizia de a pleca în urma unei discuţii avute cu patronul Stelei, considerînd că este mai bine atît pentru echipa, cît şi pentru mine", a spus Marius Lăcătuş, conform site-ului oficial al clubului.

17 luni a rezistat Lăcătuş ca antrenor al Stelei: 12 luni în primul mandat (octombrie 2007 - octombrie 2008) şi 5 luni în al doilea (18 decembrie 2008 - 17 mai 2009)

UPDATE // Gigi Becali a dezvăluit cele patru nume din care va alege înlocuitorul lui Marius Lăcătuş: "Mă gîndesc la Dan Petrescu, Basarab Panduru, Walter Zenga şi Cristiano Bergodi pentru sezonul viitor. Nu o să mai întreb jucătorii, îi întrebam dacă erau pe primul, aşa eu voi decide".

UPDATE // Gigi Becali a declarat că el va face echipa în ultimele trei etape: "Mai sînt trei meciuri şi dacă e să nu ne calificăm, vreau să mor pe mîna mea. Staff-ul tehnic va conduce antrenamentele, dar eu voi face echipa. Poate să mă oprească cineva? Tot, tactica şi schimbările le fac eu!".

UPDATE // Marius Lăcătuş a intrat la miezul nopţii în direct la Fanatik Show, unde a vorbit pentru prima dată de la despărţirea de Steaua: "Mă doare enorm că mă despart de Steaua fără să cîştig un titlu ca antrenor. Am plecat o dată, de două ori, nu cred că Marius Lăcătuş se va mai întoarce la Steaua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
 •  18 Mai 2009, 00:44

Respect Lacatus ! Te-am contestat, dar tot te iubim ! Forta Steaua !

satyricon
satyricon  •  18 Mai 2009, 00:11

Bafta Lacatus in viitor, ca acum cu ciubanu' nu ai avut deloc. Sper sa antrenezi undeva in strainatate ca sa ai liniste sa-ti faci meseria. In campionatul viitor mai mult ca sigur va veni Panduru, e singurul fraier care a mai ramas nepacalit de ciuban. Ceilalti nu se mai lasa pacaliti. Panduru va sta si el vre-o 3 luni si apoi o sa treaca jiji la antrenori din diviziile inferioare...

 •  18 Mai 2009, 00:10

Nu vine decit Panduru, daca vine! Stie toata lumea ca nu mai ai un ban. Te-ai definit prin bani, acum numai ai, deci esti un zero barat! Zenga se ducr la Atletico Madrid, analfabetule. Mai citeste un ziar nu gsp!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close