FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Lăcătuş semnase cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Mihai Alexandrescu, fiul lui Ion Alexandrescu, a dezvăluit cum simbolul Stelei a fost la un pas de a fi transferat definitiv în curtea marii rivale, pînă a ajunge la echipa roş-albastră:

"Lăcătuş semnase cu Dinamo. Transferul definitv a căzut după un meci disputat la Braşov. Fiind supărat de pierderea partidei, Lăcătuş l-a înjurat pe preşedintele dinamovist de atunci, Diaconescu, care îi spusese că îl aşteaptă la Dinamo. A speculat Steaua momentul şi l-a luat", a mărturisit la Fanatik Show, Mihai Alexandrescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  03 Aprilie 2008, 12:04

uite acus uite acus va da mu3 LACATUS !!! catei pricajiti sclavii bozgorilor

 •  03 Aprilie 2008, 08:44

A fost altfel....Lacatus vorbise cu cei de la Dinamo si aveau o intelegere sa se duca la ei. Pentru asta au organizat un meci intre Brasov si Dinamo. La acel meci, Lacatus in stilul lui, a avut niste intrari prin alunecare la dinamovisti.Ca urmare unul dintre cei cu grad de la Dinamo i-a strigat lui Lacatus ceva de genul "Bai turbatule intra mai usor, tu nu vezi cu cine joci?". In acel moment Lacatus s-a dus la oficiala si a inceput sa il injure. Dupa aceasta intamplare tranferul a caz

 •  03 Aprilie 2008, 01:26

DE FAPT NU A FOST ASA... ALECSANDRESCU IL SUNA PE VALENTIN CEAUSESCU... ACESTA ORDONA GENERALILOR DE SECURITATE DE LA DINAMO CA JUCATORUL SA SE PREZITE IN GHENCEA... NIMENI NU AVEA CURAJUL SA COMENTEZE!!! LOL !!!!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează