FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lacatus: "Steaua e totul pentru mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2007 00:00

Lacatus spune ca si-a dorit dintotdeauna sa antreneze in Ghencea si ca a acceptat imediat oferta lui Gigi Becali

Camasa si sacou. Lacatus e imbracat elegant, semn ca ziua de ieri a fost una mare pentru el. A devenit antrenor principal in Ghencea. Dupa ce a batut palma cu Gigi Becali, a acceptat sa vorbeasca despre marea provocare a carierei lui de antrenor.

- Domnule Lacatus, care a fost primul gind care v-a trecut prin minte dupa ce ati devenit antrenor al Stelei?
- Ca mi-am dorit dintotdeauna sa antrenez Steaua, echipa care a insemnat si inseamna totul pentru mine. Ma bucur pentru faptul ca mi s-a oferit aceasta ocazie si sper ca impreuna cu echipa si cu staff-ul tehnic sa readucem Steaua acolo unde ii este locul, in fruntea clasamentului.

- Mai credeati in aceasta posibilitate?
- Sa stiti ca in ciuda faptului ca am fost departe de Steaua in ultimul an si jumatate, eu, de fapt, cu sufletul eram aici, in Ghencea.

- Suporterii s-au cam rupt de echipa in ultima perioada.
- Am incredere in suporterii adevarati ai Stelei, le multumesc pentru sprijinul acordat dintotdeauna si pentru ca si-au dorit ca eu sa ajung aici! Ii rog sa ne sustina cu toata puterea si de-acum incolo, fiindca avem nevoie de ei.

- Mai credeti in cistigarea titlului?
- Mai sint foarte multe etape de disputat si orice este posibil. Astept ca jucatorii sa redevina cei care au fost si sa aiba rezultatele pe care le-au avut si in anii trecuti si pe care toti fanii nostri le asteapta de la noi.

- Ultima intrebare, cit timp v-a luat sa va decideti sa acceptati oferta?
- Foarte, foarte putin.

"Teoretic, nu ma bag"
seful LPF a avertizat ieri pe marginea colaborarii dintre Becali si Lacatus. "Daca Gigi nu-l va lasa in pace, atunci vom avea un al doilea mare scandal. Primul a fost cu Hagi", a spus Dragomir. Gigi Becali a replicat: "Teoretic, eu nu ma bag la echipa. Doar daca este un caz de urgenta. Mi-ar placea ca Lacatus sa ma ajute sa fiu un patron care isi urmareste jucatorii doar din loja. Marius stie cit ma implic eu, a vazut cind era el presedinte, iar antrenor era Olaroiu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează