FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ladislau Boloni, despre situația la Dinamo: „Cine a pus la cale tâmpenia de acolo? Cu toții sunt de vină!”

Ladislau Boloni +15   FOTO
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 12:01 / Actualizat miercuri, 30 decembrie 2020 13:27

Ladislau Boloni (67 de ani), antrenorul lui Panathinaikos și câștigător al trofeului de Legendă la Gala GSP, a analizat situația delicată prin care trece Dinamo.

  • Ladislau Boloni a acordat un interviu amplu pentru GSP, în care abordează mai multe subiecte: problema fotbalistului român, războiul FCSB - CSA, o posibilă revenire în fotbalul românesc și Ianis Hagi.
  • Interviul poate fi citit AICI

Boloni consideră că ceea ce se întâmplă în prezent la Dinamo, unde jucătorii și angajații sunt neplătiți de luni bune, este „deosebit de trist”. Antrenorul român amintește situațiile triste ale Stelei și Rapidului și critică faptul că Dinamo a ajuns pe mâinile unor străini, în frunte cu spaniolul Pablo Cortacero.

Ladislau Boloni: „Cine a pus la cale tâmpenia de la Dinamo?”

- Dinamo de acum ce impresie vă face?
- E deosebit de tristă această situație în care Dinamo se trezește zilnic. A avut două exemple triste înainte, Steaua și Rapid, nu mai vorbesc de alte grupări din provincie. Și Rapidul are o forță de sentimente mare. Bogăția sentimentală a suporterilor este mai importantă decât a celui ce vine să conducă. Să dai clubul unui străin de care habar nu ai cine este... Cine a pus la cale această tâmpenie? Cum poți tu, conducerea lui Dinamo București, să nu simți această responsabilitate față de sentimentul care există în jurul acestui mare nume?

- Și acum vorbesc toți despre faliment...
- Mda. Dacă există o gaură financiară mare, despre ce să vorbească?! Dar cine e în România omul care ar face sacrificiul de a investi în club?! Cei care au fost la conducere în acești ultimi zece ani, de când a început degringolada, cu toții sunt de vină că nu au reușit să aprecieze la justa valoare acest sentiment care ar fi putut duce la salvarea lui Dinamo. Bine, nu trebuie dată prea mare forță de decizie suporterilor, însă trebuie respectate sentimentele lor!

VIDEO. GALA GSP 2020 / Ladislau Boloni a primit trofeul de Legendă GSP

Mai multe părți ale interviului cu Ladislau Boloni:

Ladislau Boloni, peste două decenii în fotbalul european: „Am învins timpul! Nici Lucescu nu a reușit”

Ladislau Boloni, declarații tari: „Ce-a făcut Ibrahimovic?! A dat două goluri cu călcâiul... Cum să-l compari cu Messi?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează