FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Gâlcă, aproape de revenirea în Liga 1! Când s-ar putea oficializa mutarea

Gâlcă are mari șanse să preia Sepsi
Gâlcă are mari șanse să preia Sepsi

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 10:35 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 11:39

După ce Sepsi a remizat cu Rapid, 2-2, patronul Laszlo Dioszegi a anunțat care sunt antrenorii aflați pe lista sa.

Sepsi își caută antrenor după demiterea lui Leo Grozavu, iar pe lista echipei din Sf. Gheorghe se află nume importante, precum Costel Gâlcă sau Nicolae Dică, așa cum a scris Gazeta Sporturilor.

Gâlcă are mari șanse să preia Sepsi

Laszlo Dioszegi a vorbit despre negocierile pentru postul de antrenor și anunță că Ladislau Boloni este favoritul său, însă acesta are șanse mici să antreneze în Liga 1, din informațiile GSP.

Astfel, Costel Gâlcă ar fi cel care ar prelua echipa. Fostul campion cu FCSB ar urma să discute luni detaliile contractului și să-și trimită secunzii la antrenamente.

„Dică și Gâlcă sunt pe listă. Pentru mine, domnul Boloni este primul pe listă. Eu discut cu el. Așteptăm să vedem ce se întâmplă în următoarele două-trei zile. Pentru mine, Boloni e number one. Eu de 3-4 ani îl doresc. Îmi doresc să vină în campionatul României și să aducă spiritul din Franța sau din Belgia. O să vedem.

Nu este urgent acum, mai așteptăm două-trei zile. Campionatul se întrerupe pentru două săptămâni. Avem timp, nu ne grăbim”, a spus Dioszegi, potrivit Fanatik.

  • Ladislau Boloni (68 de ani) este liber de contract din mai, când a plecat de la Panathinaikos. A mai antrenat la Nancy, naționala României, Sporting Lisabona, Rennes. AS Monaco, Al Jazira, Standard Liege, Al Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Al Itthiad, Antwerp și Gent.
  • Constantin Gâlcă (49 de ani) a câștigat trei trofee cu FCB (campionatul, Cupa și Cupa Ligii) în sezonul 2014-2015. A mai antrenat la Almeria B, România U17, Espanyol, Al Taawon și Al Fayha. E liber din iunie, când a plecat de la danezii de la Vejle.

Grozavu era al treilea cel mai longeviv antrenor din Liga 1

Liga 1 a rămas, astfel, fără unul dintre cei mai longevivi antrenori. Leo Grozavu se afla pe banca lui Sepsi de un an și 10 luni, capitol la care era depășit doar de Laszlo Balint de la UTA (2 ani și 4 luni) și Marius Croitoru de la FC Botoșani (2 ani și 3 luni). 

VIDEO Vasile Șiman a răbufnit: „Nu avem canalizare, nu avem drumuri, nu avem toalete publice, dar avem jucători plătiți cu zeci de milioane de euro din bani publici”

Citește și: 

Mihai Iosif, anunț categoric după încă un pas greșit făcut de Rapid: „Asta trebuie să ştie absolut toată lumea!”

Portarul Rapidului îi acuză pe fanii lui Sepsi: „Nu le convenea că sunt român! Altfel de ce m-au înjurat tot meciul?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
freddy
freddy  •  03 Octombrie 2021, 12:29
Postat de steaua1986. pe 03 Octombrie 2021, 12:22

Si *** e prietenul arbitrilor. Nu stiu ce s-ar face fara ei.

Pui in balanta doi antrenori care nu se pot compara. Te inteleg...suferi. Dar daca fotbalul tau se rezuma la CSA esti pierdut. Galca a avut performante la Steaua cand ciobanul era la mititica. Nu ai auzit nimic rau de el niciodata. A jucat la Steaua! Dar hater ul de sudist din inima ta nu te mai lasa sa vezi limpede nimic. Talpan si atat. Cand te trezesti din visul tau umed te astept sa discutam. Pana atunci nu-ti mai raspund pentru ca urmeaza "fcsbist, prostalau, gigist" singurele cuvinte pe care le puteti folosi. Duminica buna

steaua1986.
steaua1986.  •  03 Octombrie 2021, 12:28
Postat de Lajos Fodor pe 03 Octombrie 2021, 12:26

Galca peste Dica,e ok.

Da Laji, e o alegere buna.

steaua1986.
steaua1986.  •  03 Octombrie 2021, 12:26
Postat de steaua1986. pe 03 Octombrie 2021, 12:22

Si *** e prietenul arbitrilor. Nu stiu ce s-ar face fara ei.

edi e limbaj vulgar sau jignitor?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează