FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALUL MARE

Lahm spre Barca

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2007 00:00

Potrivit Marca, neamtul Philipp Lahm a ajuns la un acord cu FC Barcelona, urmind sa se transfere in iunie 2009, cind i se incheie contractul cu Bayern Munchen. Totusi, internationalul german ar putea sosi pe Camp Nou si in vara lui 2008, daca Bayern va cere mai putin de 15 milioane de euro, cit vrea in prezent.

Jucatorii decid la olandezi
Marco van Basten alege sistemul pe care il vor internationalii sai. "Am trecut de la 4-3-3 la 4-4-2 pentru ca asa voiau jucatorii", a dezvaluit selectionerul batavilor. "Intotdeauna trebuie sa-ti multumesti fotbalistii".

Olaroiu transfera
Dupa ce l-a avut pe banca pe Anghel Iordanescu, la Al Ittihad, Mohammed Kallon va fi antrenat in curind si de Cosmin Olaroiu. Cunoscutul atacant din Sierra Leone, 28 de ani, fost la Inter Milano si la AS Monaco, a semnat un contract cu sauditii de la Al Hilal, care ii va aduce 6 milioane de euro pentru doi ani si jumatate.

Concediu fara plata
Trimis de Inter intr-o clinica din Sao Paulo, pentru a-si rezolva dependenta de alcool, Adriano a cazut de acord sa nu primeasca salariul aferent perioadei in care va lipsi, adica pina in ianuarie. Atacantul nerazzurrilor pierde astfel circa 800.000 de euro.  

Antrenor in 2008
Vara viitoare, antrenorul olandez Huub Stevens va pleca de la Hamburg pentru a o prelua pe PSV Eindhoven. Clubul concernului Philips va avea trei tehnicieni in acest sezon. Dupa despartirea de Ronald Koeman, plecat la Valencia, "principal" a devenit Jan Wouters, care va fi inlocuit de Sef Vergoosen, acesta urmind sa asigure interimatul pina in iunie.

Bruce la Wigan
Managerul in virsta de 46 de ani a renuntat la Birmingham City si s-a inteles cu Wigan, locul 19 in Premier League, echipa pe care a mai antrenat-o in 2001. Steve Bruce il inlocuieste la Wigan pe Chris Hutchings, demis dupa 13 etape.

Il vor pe Kaka

Manchester City pregateste o campanie de achizitii furibunda pentru vara viitoare. Noul patron, miliardarul thailandez Thaksin Shinawatra, vrea sa investeasca 200 de milioane de euro numai in transferuri. "Iar principalii vizati sint Kaka, Messi si Ronaldinho. Unul dintre ei ar putea ajunge la City", a scris presa engleza.

Revine Mitea
Ieri, Nicolae Mitea a revenit la antrenamente alaturi de prima echipa a lui Ajax. Refacut dupa o accidentare la glezna care l-a tinut 4 luni pe tusa, atacantul in virsta de 22 de ani s-a pregatit in ultimele saptamini cu formatia secunda a "lancierilor", jucind si doua meciuri in care a marcat un gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează