FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lamine Ghezali visează la o altă națională, nu la cea a Franței: „Sper să atrag atenția selecționerului”

Lamine Ghezali
Lamine Ghezali

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 21:51 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 22:34

Lamine Ghezali a jucat primele două meciuri în Superligă cu Dinamo, însă nu a reușit încă să aibă impactul din sezonul trecut.

Fotbalistul de 24 de ani, născut în Franța, la Lagny-sur-Marne, în suburbiile Parisului, a vorbit în presa algeriană despre originile sale africane și despre preferința de a evolua pentru naționala Algeriei. 

Ghezali a jucat la nivel de juniori în naționala Franței, unde a fost coleg cu fotbaliști precum Matteo Guendouzi, Moussa Diaby și Myziane Maolida. Are 3 meciuri la U17 și U18.

„Vreau să joc pentru Algeria. Am visat să port aceste culori încă din copilărie. Sunt foarte atașat de originile mele, părinții mei sunt algerieni. 

Am avut un sezon excelent cu Dinamo, am marcat multe goluri, sper să atrag atenția selecționerului Djamel Belmadi. Echipa națională este în prezent plină de tinere talente, sper să fiu printre ele în curând. 

Sunt un jucător de atac polivalent, sunt tehnic, rapid și un bun finalizator. Am trecut prin mai multe categorii la naționalele Franței. 

Accidentările au avut și un impact negativ, dar și unul pozitiv asupra carierei mele, într-un fel pot spune că am crescut datorită lor, am devenit mai matur”, le-a spus Ghezali jurnaliștilor din Algeria. 

Fotbalistul roș-albilor le-a vorbit și despre cum s-a adaptat în România: 

„Mă simt foarte împlinit la Dinamo București, mă simt bine aici mai ales datorită suporterilor”.

12goluri și 5 pase de gol are Ghezali la Dinamo, cu care a semnat vara trecută

VIDEO Golul înscris de Ghezali în returul barajului cu FC Argeș

Noul director al Academiei Dinamo are planuri mari, deși a pornit pe minus: „Am găsit grupe întregi lipsă. Numărul de copii a fost cel care m-a șocat!”
dinamo
Noul director al Academiei Dinamo are planuri mari, deși a pornit pe minus: „Am găsit grupe întregi lipsă. Numărul de copii a fost cel care m-a șocat!”
Ce se întâmplă cu noul stadion Dinamo » Câți pași mai sunt de făcut până începe demolarea
Dinamo
Ce se întâmplă cu noul stadion Dinamo » Câți pași mai sunt de făcut până începe demolarea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  29 Iulie 2023, 13:03

Lamine Ghezali a fost realmente sen-za-ti-o-nal cu FC Arges! Capeau bas!

Eu_Sa_Fiu_Sanatos
Eu_Sa_Fiu_Sanatos  •  26 Iulie 2023, 14:17

'viseaza' - ati ales cuvantul potrivit :)

mirstelistu
mirstelistu  •  26 Iulie 2023, 11:59

Sincer doamna sau domnisoara Mihalcea chiar imi pare rau pentru d-voastra ca jurnalist cand vad ce scrieti. Pai ghezali asta e jucator de supermamaliga la retrogradare sau de liga 2 iar in Franta de liga a 4-a si d-voastra scrieti asemenea ineptii, scrieti ca ala alege nu stiu ce nationala si nu a Frantei, pai asta e un practicant nu un fotbalist

Vezi toate comentariile (4)
Comentează