FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eroul lui Dinamo din sezonul trecut se pregătește de plecare » Ar putea ajunge în Liga 2!

Lamine Ghezali pleacă de la Dinamo
Lamine Ghezali pleacă de la Dinamo

Articol de , - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 16:47 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 17:05

Lamine Ghezali (24 de ani) este aproape de plecarea de la Dinamo, conform surselor GSP. Mijlocașul francez a fost eroul „câinilor” în sezonul trecut, iar promovarea i se datorează în mare măsură și lui, dar jucătorul a dezamăgit la nivel de Superligă, acolo unde nu a reușit să înscrie și să ofere vreo pasă decisivă.

„Mandorlini trebuia demis mai devreme” » Ce urmează la CFR: „Va fi o schimbare radicală!”
GSP LIVE
„Mandorlini trebuia demis mai devreme” » Ce urmează la CFR: „Va fi o schimbare radicală!”

Ghezali s-a remarcat la Dinamo în liga a doua, acolo unde a reușit 13 goluri și 5 assist-uri, dar randamentul acestuia nu a mai fost la același nivel după promovare.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Lamine Ghezali ar putea ajunge la Concordia Chiajna sau Gloria Buzău, formații care evoluează în Liga 2.

Lamine Ghezali pleacă de la Dinamo

Dinamo a transferat mai mulți jucători străini în această perioadă de mercato și a fost nevoită să renunțe la o parte dintre ei din cauza regulilor privind numărul de jucători străini pe care un club îi poate trece pe lista LPF.

Gorka Larrucea (30 de ani) și Quentin Bena (25 de ani) sunt pe picior de plecare de la Dinamo, iar Lamine Ghezali este următorul vizat. Despre subiect a scris și ProSport.

Eroul lui Dinamo din sezonul trecut se pregătește de plecare » Ar putea ajunge în Liga 2!
Lamine Ghezali (24 de ani), extrema lui Dinamo

Gruparea din Capitală are prea mulți străini, în perspectiva întocmirii listei A pentru competiția internă. Regulamentul stipulează clar: 4 jucători formați de club, alți 8 formați la nivel național, alți 13 străini (dintre care 4 au voie să fie non-UE).

”Câinii” au depășit numeric categoria străinilor. Tocmai de aceea, așa cum GSP.ro a informat, Gorka Larrucea a fost scos de pe lista de la LPF, detaliu oficializat deja. Urmează Quentin Bena, dar și alți jucători, în pericol fiind și Lamine Ghezali.

Dinamo are 15 străini acum, a început ”curățenia de iarnă”

În acest moment, Dinamo are 16 străini! În condițiile în care poate trece, regulamentar, doar 13. Este vorba despre Golubovic, Moura, Velkovski, Lucas, Homawoo, Bena, Larrucea, Milanov, Iglesias, Gnahore, Pavicic, Ilic, Ghezali, Abdallah și Goncalo.

Cu Gorka nu s-a ajuns până acum la o înțelegere, el s-a adresat AFAN și asociației fotbaliștilor din Spania.

Gorka Larrucea a reclamat Dinamo: care este situația lui la zi

Dinamo trebuie să ajungă la o înțelegere financiară cu cei în cauză. Spaniolul Larrucea nu are de gând să cedeze prea ușor. Conform surselor GSP, poate fi convins doar de plata întregului contract, ar avea de primit 90.000 de euro!

Clubul caută să-i găsească o echipă unde să-l împrumute, fie și până la vară, fiind în discuții cu formații din primele două ligi interne. Dacă-i va găsi o echipă de exil, Dinamo ar putea scăpa mai ieftin. Tot la fel se caută soluții pentru ceilalți străini care urmează să fie scoși de pe lista trimisă către LPF.

”Gorka Larrucea a fost la noi, am înțeles că a intrat în contact și cu Asociația Fotbaliștilor din Spania. Regulamentele sunt clare. Clubul trebuie să ajungă la niște înțelegeri cu fotbaliștii, dar noi nu facem politica lor.

Orice jucător poate reapărea pe lista A doar în cazul în care semnează un alt contract, iar clubul respectiv îl introduce pe listă în locul altuia. Altfel, din moment ce-a fost scos în afara listei, afară rămâne”, a explicat Hulubei pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PETROLUL - DINAMO 1-0 / Ce s-a întâmplat după finalul meciului: conflict Hanca - Colceag + jucătorii au mers la galerie

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Și-a găsit echipă la 24 de ore de la despărțirea de Universitatea Craiova! Rămâne în România

Un președinte din Superligă, atac la Rotaru și Varga: „Ați învins minciunile și falsul! Doi privați, nesprijiniți de partide, bat echipele unor interpuși”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  23 Ianuarie 2024, 14:18
Postat de grassu_46 pe 23 Ianuarie 2024, 08:16

Tot respectul pentru GHEZALI a fost printre cei mai buni in liga a doua ,dar acum nu face fata rigorilor din prima liga, nu poti tine un loc eligibil pentru straini cu el,a fost dat de la Barcelona ANSU FATI care spunea lumea ca e al doilea MESI. IN fotbal nu este timp de asteptat mai ales in cazul lui DINAMO

***, Ghezali e cel mai bun de acolo, poate doar Politic sa fie mai bun ca el. Ghezali nu numai ca e jucator de Liga 1, dar e peste Liga 1. El are.nevoie de minute, a jucat vreo 600-800 de minute in total. E adevarat ca anu a avut reusite, dar cu mingea la picior e cel mai bun, iar ca faza defensiva nu e vreun lenes. In conditiile in care la noi in campionat lenesi ca Budescu, Mitrita, Nistor au o gramada de goluri si pase de gol, fii sigur ca si Ghezali, daca.primeste minute, va da.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grassu_46
grassu_46  •  23 Ianuarie 2024, 08:16

Tot respectul pentru GHEZALI a fost printre cei mai buni in liga a doua ,dar acum nu face fata rigorilor din prima liga, nu poti tine un loc eligibil pentru straini cu el,a fost dat de la Barcelona ANSU FATI care spunea lumea ca e al doilea MESI. IN fotbal nu este timp de asteptat mai ales in cazul lui DINAMO

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  22 Ianuarie 2024, 23:30
Postat de goggu.mecanicul pe 22 Ianuarie 2024, 21:53

Ghezali e frustrat ca n a plecat atunci pe Oferta aia din vara , de aia nu și mai da interesu pentru club……arab frustrat , sa plece naiba unde o vedea cu ochii.

Nu e frustrat deloc, chiar alearga

Vezi toate comentariile (12)
Comentează