FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo caută atacanți, dar și echipe unde să-i exileze pe străinii de care vrea să scape: sursele GSP susțin că unul dintre „greii” vestiarului e în pericol!

Dinamo a transferat cinci fotbaliști până acum în acest mercato, toți străini
Dinamo a transferat cinci fotbaliști până acum în acest mercato, toți străini

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 12:23 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 12:55

”Câinii” nu se opresc din transferuri, negociază noi mutări, în special pentru compartimentul ofensiv. În afara de atacanți, Dinamo caută să rezilieze sau să le găsească echipe unde să-i transfere, fie și temporar, pe străinii care nu mai intră în atenția lui Zeljko Kopic

Dinamo a transferat cinci fotbaliști până acum în acest mercato, toți străini. Pe lângă situația din clasament, pregătirea derby-ului cu Rapid din week-end, aducerea de noi atacanți care să și marcheze, clubul mai are o mare problemă de rezolvat. Trebuie să scape de ”balast”, de jucători străini!

Soluții noi pentru Kopic! Cum ar putea arăta Dinamo în derby-ul cu Rapid: încă un debut + revine Politic
DINAMO
Soluții noi pentru Kopic! Cum ar putea arăta Dinamo în derby-ul cu Rapid: încă un debut + revine Politic

Moura este și el în pericol, Dinamo trebuie să decidă dacă-l lasă pe Goncalo la Maritimo

Gruparea din Capitală are prea mulți străini, în perspectiva întocmirii listei A pentru competiția internă. Regulamentul stipulează clar: 4 jucători formați de club, alți 8 formați la nivel național, alți 13 străini (dintre care 4 au voie să fie non-UE).

”Câinii” au depășit numeric categoria străinilor. Tocmai de aceea, așa cum GSP.ro a informat, Gorka Larrucea a fost scos de pe lista de la LPF, detaliu oficializat deja. Urmează Quentin Bena, dar și alți jucători, în pericol fiind și alți străini cu care Ovidiu Burcă a obținut promovarea. Și unul dintre ”clasici”, Gabriel Moura, este în pericol, susțin sursele GSP! Dar și unul dintre atacanți.

Dinamo caută atacanți, dar și echipe unde să-i exileze pe străinii de care vrea să scape: sursele GSP susțin că unul dintre „greii” vestiarului e în pericol!
Gabriel Moura

Cu Goncalo Gregorio s-ar putea rezolva lesne, dacă Dinamo va dori să se despartă de golgeterul echipei, întrucât lusitanul este pe lista lui Maritimo Funchal, formație ce luptă pentru promovarea în prima ligă portugheză.

18meciuri a adunat Moura (35 de ani) pentru roș-albi în actuala stagiune

Dinamo are 16 străini acum, a început ”curățenia de iarnă”

În acest moment, Dinamo are 16 străini! În condițiile în care poate trece, regulamentar, doar 13. Este vorba despre Golubovic, Moura, Velkovski, Lucas, Homawoo, Bena, Larrucea, Neagu, Milanov, Iglesias, Gnahore, Pavicic, Ilic, Ghezali, Abdallah și Goncalo.

Cu Gorka nu s-a ajuns până acum la o înțelegere, el s-a adresat AFAN și asociației fotbaliștilor din Spania. În plus, un caz special este cel al nou sositului Petru Neagu. Mijlocaș din Republica Moldova cu pașaport românesc. Care totuși e trecut la ”străini”.

”Ca să fie în categoria ”românilor” ar trebui să fie format în fotbalul intern sau să aibă cel puțin trei ani la nivel național”, a explicat Emilian Hulubei, președintele AFAN.

Astfel că Dinamo trebuie să rezolve în acest moment cu cel puțin trei străini. Dacă mai aduce, situația se complică.

5goluri în 14 meciuri a adunat Petru Neagu pentru FC Bălți în actuala ediție

Gorka Larrucea a reclamat Dinamo: care este situația lui la zi

Dinamo trebuie să ajungă la o înțelegere financiară cu cei în cauză. Spaniolul Larrucea nu are de gând să cedeze prea ușor. Conform surselor GSP, poate fi convins doar de plata întregului contract, ar avea de primit 90.000 de euro!

Clubul caută să-i găsească o echipă unde să-l împrumute, fie și până la vară, fiind în discuții cu formații din primele două ligi interne. Dacă-i va găsi o echipă de exil, Dinamo ar putea scăpa mai ieftin. Tot la fel se caută soluții pentru ceilalți străini care urmează să fie scoși de pe lista trimisă către LPF.

Dinamo caută atacanți, dar și echipe unde să-i exileze pe străinii de care vrea să scape: sursele GSP susțin că unul dintre „greii” vestiarului e în pericol!
Gorka Larrucea, în alb // foto: Imago Images

”Gorka Larrucea a fost la noi, am înțeles că a intrat în contact și cu Asociația Fotbaliștilor din Spania. Regulamentele sunt clare. Clubul trebuie să ajungă la niște înțelegeri cu fotbaliștii, dar noi nu facem politica lor.

Orice jucător poate reapărea pe lista A doar în cazul în care semnează un alt contract, iar clubul respectiv îl introduce pe listă în locul altuia. Altfel, din moment ce-a fost scos în afara listei, afară rămâne”, a explicat Hulubei pentru Gazeta Sporturilor.

16meciuri și un gol a bifat Gorka Larrucea pentru Dinamo în acest sezon

VIDEO PETROLUL - DINAMO 1-0 / Ce s-a întâmplat după finalul meciului: conflict Hanca - Colceag + jucătorii au mers la galerie

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Un brazilian cu pașaport spaniol este în atenția lui Dinamo: detaliile afacerii

EXCLUSIV Ce ar face cu 1 milion de euro unul dintre liderii FCSB: „Altfel e greu să-ți ajungă toată viața”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
flick2020
flick2020  •  22 Ianuarie 2024, 14:30
Postat de Trotsky pe 22 Ianuarie 2024, 13:36

Adica el pana una alta isi ia leafa, nu are intarziere, dar e suparat ca nu joaca. dar daca freca banca inca 1/2 an si tot nu juca, care era diferenta? N-ai valoare de Liga 1, cauta-ți alt angajament la L2 unde poti ajuta ca titular.

L2 ??? Pai e fix la locul potrivit.

Trotsky
Trotsky  •  22 Ianuarie 2024, 13:36

Adica el pana una alta isi ia leafa, nu are intarziere, dar e suparat ca nu joaca. dar daca freca banca inca 1/2 an si tot nu juca, care era diferenta? N-ai valoare de Liga 1, cauta-ți alt angajament la L2 unde poti ajuta ca titular.

AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  22 Ianuarie 2024, 13:29

O echipa formata din straini mediocri sau care nu au mai jucat de minim 6 luni si sunt aici doar cu numele. Vor avea soarta Argesului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează