FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Soluții noi pentru Kopic! Cum ar putea arăta Dinamo în derby-ul cu Rapid: încă un debut + revine Politic

Dennis Politic va intra în derby-ul cu Rapid
Dennis Politic va intra în derby-ul cu Rapid

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 11:50 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 12:20

Dinamo a început cu stângul 2024 și a pierdut pe terenul Petrolului, scor 0-1, după o partidă în care trupa lui Zeljko Kopic a suferit din punct de vedere ofensiv. Jair (29 de ani) a marcat unicul gol al partidei în minutul 80.

„Câinii” nu au timp de lamentări și se pregătesc deja pentru derby-ul cu Rapid, partidă ce va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. De cealaltă parte, rapidiștii vin cu un moral ridicat după ce au învins-o pe FCU Craiova, scor 4-3.

Un brazilian cu pașaport spaniol este în atenția lui Dinamo: detaliile afacerii
DINAMO
Un brazilian cu pașaport spaniol este în atenția lui Dinamo: detaliile afacerii

Darko Velkovski debutează pentru Dinamo în derby-ul cu Rapid

Antrenorul Zeljko Kopic va avea mai multe soluții la dispoziție pentru derby-ul cu giuleștenii. Astfel, Darko Velkovski (28 de ani) va debuta în centrul defensivei dinamoviste, cel mai probabil în locul lui Răzvan Patriche (37 de ani). Fundașul din Macedonia de Nord a fost singurul fotbalist legitimat de dinamoviști în cantonamentul din Antalya.

 Lucas Alves (31 de ani) și Josue Homawoo (26 de ani) vor fi ceilalți fundași din apărarea „câinilor” în sistemul cu 3 pe linia de fund.

Un alt plus pentru dinamoviști este revenirea lui Dennis Politic (23 de ani) în primul „11”. Fotbalistul este unul dintre oamenii de bază din trupa lui Kopic, el reușind 3 goluri în acest sezon. Mai mult decât atât, Politic are capacitatea de a „debloca” o partidă cu o execuție sau cu o fază care să destabilizeze apărarea adversă. 

Domagoj Pavicic (29 de ani) a fost integralist cu Petrolul, iar Kopic l-ar putea titulariza din nou pe mijlocașul croat. Eddy Gnahore (30 de ani) a fost introdus la pauza meciului cu ploieștenii și rămâne de văzut dacă antrenorul lui Dinamo va decide să se bazeze pe serviciile fostului jucător de la Ascoli din primul minut.

Petru Neagu (24 de ani), jucătorul venit de la Bălți, nu a fost utilizat de Kopic în meciul cu Petrolul și are șanse mici să joace cu Rapid. Georgi Milanov (31 de ani) nu a fost nici pe bancă la duelul cu Petrolul, însă bulgarul ar putea fi inclus în lot cu giuleștenii.

Dinamo mai așteaptă cel puțin un jucător zilele astea, dar este greu de crezut că eventualele transferuri vor putea fi utilizate direct în derby-ul cu Rapid. 

„Câinii” se află pe locul 15 în acest moment, cu 16 puncte acumulate după 22 de partide. De cealaltă parte, Rapid este pe 3, cu 36 de puncte.

Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
Petrolul - Dinamo, 20.01.2024/ foto Raed Krishan (GSP)
+41 FOTO

Se anunță o prezență importantă pe Arena Națională

Dinamo - Rapid a stârnit întotdeauna un interes foarte mare, fiind al doilea derby din capitală, iar la această partidă sunt așteptați câteva zeci de mii de spectatori.

Cel mai probabil, rapidiștii vor primi întreaga peluză, fiind oaspeți. Dinamo a mai jucat în acest sezon pe Arena Națională cu FCU Craiova, CFR Cluj, Poli Iași și FCSB. Trupa lui Zeljko Kopic nu a mai câștigat o partidă pe Arena Națională de la barajul de promovare cu FC Argeș.

În rest, „câinii” și-au disputat meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”. În tur, Rapid s-a impus categoric pe Giulești, scor 4-0. Va fi al doilea meci oficial în 2024 pentru cele două echipe.

VIDEO Dinamovistul Cristi Costin: „Continuăm lupta”

Citește și alte știri:

Răspuns oficial pentru Gică Hagi » Ce se întâmplă cu fotbalistul din Superligă dorit de Farul

Veste extraordinară pentru cel mai bun jucător al lui Dinamo cu Petrolulul: „Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
popescu222
popescu222  •  23 Ianuarie 2024, 08:23
Postat de UbiMortus1984 pe 22 Ianuarie 2024, 20:09

Măi oameni / AI buni, mai terminați cu tâmpenia de a adăuga vârsta fiecărui personaj pe care îl menționați într-un articol, din penibili ați devenit ridicoli și extrem de enervanți. Scrieți naibii ceva cu miez, nu mai umpleți spațiul degeaba cu caractere inutile...

Buna observatie. Stilul dezlanant plin de cuvinte si fraze redundante e peste tot in presa de sport, si e foarte enervant. Si de neinteles - cand era presa scrisa aveai de umplut un anumit spatiu, dar care e rostul sa te invarti la nesfarsit in jurul cozii ca sa dai o informatie simpla PE NET? Eu cred ca jurnalistii isi inchipuie ca par mai inteligenti daca mai pun un pic de zeama chioara pe langa informatia de interes.

brentford
brentford  •  23 Ianuarie 2024, 00:18
Postat de Trotsky pe 22 Ianuarie 2024, 18:07

La fel ca la plecarea tarzie a lui Burca a realizat tardiv ca nu se pricepe la negocieri cu agenti/fotbalisti

Burca nu a fost un antrenor rau,dar probabil din prietenia cu Nicolescu a zis pas la transferuri dupa promovare si s-a oferit sa salveze corabia fara investitii…ca MamaLiga e oricum praf.

istet10
istet10  •  22 Ianuarie 2024, 23:13
Postat de Trotsky pe 22 Ianuarie 2024, 13:40

Eddy a avut doar 1 antrenament, Milanov nici unul. Intra si nu dau randament sare toata lumea ca de ce au fost transferați, nu joaca, ca de ce nu joacă, etc. Ce-i aici frate, bancul cu iepurașul?????

Bancuri au facut cei din conducerea dinamo-ului. dinamo avea nevoie de jucatori BUNI si care nu au nevoie de ACOMODARE. Ori ei au adus in mare parte unii foarte odihniti care au uitat si ce culoare are gazonul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează