FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

EXCLUSIV Răspuns oficial pentru Gică Hagi » Ce se întâmplă cu fotbalistul din Superligă dorit de Farul

Gheorghe Hagi // FOTO: Imago
Gheorghe Hagi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 11:54 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 12:21

Gică Hagi vrea să-l aducă pe mijlocașul Victor Dican (23 de ani) la Farul, dar Valeriu Iftime a anunțat la GSP LIVE că nu vrea să renunțe la jucătorul său.

După ce l-a cedat pe Andrei Artean, Gică Hagi s-a orientat către fotbalistul de la FC Botoșani, dar Valeriu Iftime a declarat în această dimineață că nici Dican și nici Eduard Florescu nu vor pleca în această iarnă.

Horațiu Moldovan a plecat spre Madrid, pentru a semna cu Atletico: „O să am parte de cea mai tare concurență”
ATLETICO MADRID
Horațiu Moldovan a plecat spre Madrid, pentru a semna cu Atletico: „O să am parte de cea mai tare concurență”

Valeriu Iftime, răspuns pentru Gică Hagi: „Dican nu pleacă!”

„Dican și Florescu au oferte, dar nu pleacă. Am avut o discuție cu ei și am ajuns la o înțelegere. E câștigul lor și al clubului dacă nu pleacă acum. Oricum nu le dau drumul. Au contract cu clubul, dar în mod normal, când un jucător mă roagă să-l las să plece, îi dau drumul.

Acum i-am rugat să nu mă roage. să nu insiste. Și cred că au înțeleg. Sunt copii buni și au înțeles că s-au angajat la ceva aici”, a spus Valeriu Iftime la GSP LIVE.

  • Victor Dican este un mijlocaș defensiv cotat la 750.000 de euro. Trecut pe la Metalurgistul Cugir, Dican este la FC Botoșani din ianuarie 2022, când a fost cumpărat de la U Cluj. Are 24 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile, reușind o pasă de gol și două goluri.
  • Eduard Florescu este un mijlocaș ofensiv de 28 de ani. E la FC Botoșani din ianuarie 2023 și impresionează în acest sezon. Fotbalistul adus de la CSU Craiova are 10 goluri și 4 pase de gol în 22 meciuri. E cotat la 550.000 de euro de transfermarkt.

Gheorghe Hagi și-a vândut titularul cotat la 1,2 milioane pentru numai 50.000 de euro

Apollon Limassol, locul 7 în prima ligă a Ciprului, a anunțat, marți, că a ajuns la un acord cu Andrei Artean (30 de ani), mijlocașul defensiv campion cu Farul Constanța în sezonul trecut.

În schimbul lui Artean, fotbalist cotat la 1,2 milioane de euro pe Transfermarkt, echipa lui Hagi va primi doar 50.000 de euro, informează surse autorizate GSP.ro.

Andrei Artean va fi coleg cu un alt român la Apollon Limassol, unde evoluează Valentin Costache, fosta extremă a unor echipe precum Dinamo, CFR Cluj sau Rapid.

„Închizătorul” în vârstă de 30 de ani se va afla astfel la prima sa experiență din carieră în afara României. Poli Timișoara, FC Caransebeș și CSM Râmnicu Vâlcea sunt celelalte echipe din țară pentru care a jucat Artean.

VIDEO Cum au sărbătorit jucătorii de la FC Botoșani victoria cu CFR Cluj

Citește și: 

Andrei Păunescu explică de ce a dat Rapidul în judecată: „Asta e problema!”

Adrian Mutu, detalii despre negocierile cu CFR Cluj: „Nu mă gândeam că va fi așa repede”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează