LIGA 1  ·  DINAMO - RAPID, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lapte şi miere » Gafele lui Naumovski îl titularizează pe Bălgrădean cu Rapid

Articol de — Luni, 22 Octombrie 2012, 00:00

Bălgrădean e anunţat ca titular diseară, după gafele lui Naumovski din ultima perioadă şi după declaraţiile calde la adresa tehnicianului


Cristian Bălgrădean este aşteptat să apere poarta "cîinilor" diseară. Kristijan Naumovski plăteşte pentru gafele făcute în ultima vreme, totul culminînd cu cea de la golul lui Braganca, la 1-2 cu Gloria. Mai mult, Bonetti vrea să-i ofere o şansă lui "Pufi" Bălgrădean, care s-a pregătit exemplar în ultima vreme şi nu a făcut figuri chiar dacă n-a mai fost folosit titular.

În plus, în două mesaje postate pe pagina personală de Facebook, ardeleanul s-a scuzat şi în faţa fanilor, dar a fost mai mult decît laudativ, dacă nu chiar mieros, cu antrenorul său. Mai întîi, goalkeeper-ul a scris: "Ne cerem mii de scuze, eu şi colegii mei, pentru eşecul cu Bistriţa. Ne pare foarte rău. Şi noi ne-am fi dorit să cîştigăm, dar nu s-a putut. Încercăm să îndreptăm totul şi să-i batem pe rapidişti".

Apoi, sîmbătă seară, a mai postat un mesaj: "Vă rog frumos să nu mai daţi vina pe domnul Bonetti! El mă protejează, nu mă bagă pe teren la toate meciurile pentru că am o problemă personală. Domnul Bonetti este un bun antrenor şi un om bun".
"Nu ştim ca Bălgrădean să aibă vreo problemă personală, cel puţin nu s-a aflat nimic în vestiar şi, credeţi-ne, imediat se aude ceva la Dinamo! Oricum, «Pufi» e îndreptăţit să revină ca titular", au declarat fotbaliştii.

4 meciuri consecutive a fost Bălgrădean rezervă în Liga 1, jucînd doar în 3 partide ale actualei ediţii de campionat

531092-531034-caseta-dinamo-rapid.jpg

Ţucudean, surpriza derby-ului?
Atacantul George Ţucudean, 21 de ani, n-a mai fost titular în ultimele 3 meciuri din Liga 1 şi din cauza faptului că n-a mai marcat de aproape două luni. Însă fotbalistul ar putea începe din primul moment diseară, ca surpriză a lui Bonetti, italianul dorind şi să-l menajeze pe Dănciulescu pentru repriza secundă. Tehnicianul ar vrea ca golgeterul de 35 de ani să fructifice mai bine eventuale spaţii ce se vor ivi în jumătatea adversă, mizînd pe oboseala adversarului în partea a doua.

Prime, ioc! Joacă pentru salarii
Şefii ar fi dorit să-i motiveze suplimentar pe dinamovişti în perspectiva derby-ului, însă eşecul cu Bistriţa (1-2) i-a enervat la culme, astfel că s-a renunţat la idee. Totuşi, roş-albii au pentru ce să lupte diseară. Au promisiunea oficialilor că li se va plăti cel puţin un salariu restant din cele trei cumulate. "A fost vorba să ni se dea din restanţe în jurul datei de 23 octombrie, aşa că nu ne facem griji, măcar să batem", au spus fotbaliştii.

Nu se înghesuie lumea
S-au vîndut foarte puţine bilete pentru derby-ul de diseară, doar în jur de 8.000, lucru ce nu convine dinamoviştilor. Este închiriat întreg stadionul, dar e deschis doar primul inel pînă în momentul cînd se vor vinde 20.000 de tichete. Nici fanii rapidişti nu sînt prea interesaţi de meci, avînd în vedere parcursul echipei din Grant.

"Campionatul se joacă"
Alex Curtean consideră că Dinamo nu este ieşită din lupta pentru titlu: "Campionatul este lung, nu avem cum renunţa la el. Se poate spune că meciul cu Rapid e un derby al răniţilor! Avem o restanţă în campionat, dar şi faţă de suporterii noştri. Trebuie şi vom bate Rapidul!".Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (2)

bamse1901  •  22 Octombrie 2012, 10:28

pufy merita titular toate meciurile.

valyomanyd  •  22 Octombrie 2012, 01:52

Autorul articolului cred ca e foarte "apropiat" de Bonetti, deja stie tactica , citez : "Tehnicianul ar vrea ca golgeterul( sic) de 35 de ani sa fructifice mai bine eventualele spatii ce se vor ivi in jumatatea adversa, mizind pe oboseala adversarului in partea a doua" !!! :))))))

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1