FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

“Lăsaţi-l în pace!”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Căpitanul şi managerul Stelei îl apără pe Nicoliţă în faţa contestărilor tribunei, dar Lăcătuş nu e de aceeaşi părere.

Nicoliţă e la pămînt. Nu şi-a mai marcat un nou autogol, însă a căzut în dizgraţia fa­ni­lor Stelei, care l-au fluierat copios încă din minutul 3 al meciului cu Poli Timişoara. Şi după fluierul de fi­nal al lui Colţescu, tribuna şi-a văr­sat toţi nervii pe Bănel, care a iz­buc­nit în lacrimi şi a plecat la vestiare.

Atitudinea suporterilor a fost pusă la zid de Mirel Rădoi. “Nu e normal ce au făcut unii dintre fani, care l-au huiduit pe Nicoliţă. Dacă şi cei din tribună îl contestă, nu-şi va reveni. Are nevoie să fim alături de el”, a spus Rădoi, completat de Adrian Ilie: “E adevărat că Ni­co­liţă n-a avut continuitate în pres­ta­ţiile din acest sezon, însă nu e el vinovatul principal pentru faptul că nu s-a cîştigat cu Timişoara, tocmai de-asta nu-i înţeleg pe unii dintre suporteri”.

În schimb, Lăcătuş a fost cel care a avut altă părere, chiar dacă în timpul meciului le-a făcut semn suporterilor de la tribuna I să-l lase în pace pe Bănel şi să nu-l mai huiduie. “Dacă ne place atunci cînd sîntem aplaudaţi, trebuie să ştim să suportăm şi cînd fanii ne contestă, asta e regula fotbalului”, a spus “Fiara”.

Fanii: “Scoate-l din echipă!”

La finalul partidei cu Poli Timişoara (1-1), site-ul stelisti.ro a iniţiat două sondaje de opinie. La primul, fanii au fost invitaţi să desemneze cel mai slab jucător stelist al întîlnirii. 60 la sută dintre cei peste 3.000 de participanţi l-au desemnat pe Nicoliţă, urmat la mare distanţă de Badea, cu 6 la sută dintre voturi. În cel de-al doilea sondaj, nu mai puţin de 83 la sută dintre cei peste 2.500 de respondenţi au indicat că Bănel ar trebui să stea pe banca de rezerve.

“Chiar dacă trec printr-o perioadă grea, îmi văd de treabă în continuare şi voi da totul pentru a face jocuri cît mai bune în viitor”
“Sper să-mi revin cît mai repede şi să-i recîştig pe suporteri de partea mea”
Bănel Nicoliţă mijlocaş Steaua

9 goluri a marcat Dică în actualul campionat, fiind golgeterul la zi al Stelei.

29 de meciuri a bifat Dică pentru Steaua în acest sezon, fiind cel mai folosit jucător de cîmp din lot.

12 luni au trecut de la precedentul meci în care Dică a absentat în campionat din cauza unei accidentări, Urziceni - Steaua 1-2, jucat pe 5 mai 2007.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
 •  24 Aprilie 2008, 18:51

Cum de nimeni nu vorbeste de suspendarea lui Lacatus!!! Cum e posibil ca un antrenor sa sara la bataie, insotit de Pedrazinni. Rusine cu asa conducere, asa jucatori!

 •  24 Aprilie 2008, 16:55

ce vina are soarecele daca cei din jur l-au crezut elefant, iar apoi au deschis bine ochii?

 •  24 Aprilie 2008, 14:38

din cauza lui banel,n-o sa planga numai stelistii dupa titlu,ca piti il ia la euro si o sa planga toata tara daca joaca acolo...eu nu pot sa inteleg,sa fim atatia suporteri tampiti si sa nu vedem noi ce valoare exceptionala are banel.eu cred ca si conducerea stie valoarea lui dar nu vor sa recunoasca ca s-au inselat cu el.tin de 35 de ani cu steaua,dar jucator mai prost ca banel nu a avut steaua in istoria ei si care sa scoata fanii din minti asa de tare... p.s.vad ca becali nu vrea sa-l dea de

Vezi toate comentariile (46)
Comentează