FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Laszlo Balint a răbufnit după ce a fost dat afară de la CSU Craiova: „Nu mi s-a dat nicio explicație” + „Echipa nu a arătat dezastruos”

Laszlo Balint, fostul antrenor al Universității Craiova/ foto Imago Images
Laszlo Balint, fostul antrenor al Universității Craiova/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 17:56 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 18:06

Laszlo Balint (43 de ani), fostul antrenor al Universității Craiova, a vorbit în premieră despre plecarea de la echipa din Bănie.

Balint a fost demis pe 9 august, în locul său fiind numit Mirel Rădoi. Prezentarea oficială a fostului selecționer pe banca Universității a venit chiar în ziua demiterii lui Gyuszi.

Dramatic! Universitatea Craiova, eliminată de Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League » Ivan și Bancu au ratat la penalty-uri
BEER SHEVA - CRAIOVA 1-1 (4-3 la penalty-uro)
Dramatic! Universitatea Craiova, eliminată de Hapoel Beer Sheva din play-off-ul Conference League » Ivan și Bancu au ratat la penalty-uri

Laszlo Balint, după plecarea de la CSU Craiova: „Nu mi s-a dat nicio explicație”

Laszlo Balint a declarat că nu a primit vreo explicație pentru motivul demiterii, el primind vestea a doua zi după vicoria cu FCU Craiova, scor 2-1, din etapa a patra.

„Pentru mine gustul amar al demiterii nu poate fi șters atât de curând. Explicații prea multe nu am. A fost un moment în care am simțit o eliberare, după acea victorie din derby-ul orașului. La antrenament mi s-a adus la cunoștință că nu se mai bazează pe mine. 

Nu am primit nicio explicație. Eram în obiective, nu exista acest motiv. Era clar că nu se poate dragoste cu sila. Discuțiile s-au derulat ușor. Am muncit foarte mult în scurta perioadă. 

Mă bucur pentru calificarea echipei (n.r. - în play-off-ul Conference League)  și le doresc mult succes. E o misiune care pare dificilă. Mirel are toate atuurile să pregătească meciul cum trebuie. Eu mă aștept să se califice”, a declarat Laszlo Balint, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Laszlo Balint: „Dacă eram susținut 100%, nu eram demis după o victorie”

Balint a oferit apoi o serie de motive pentru care jocul nu a funcționat în totalitate cum și-ar fi dorit.

„Dacă aș fi avut susținere 100% nu aș fi fost demis după o victorie. 

Dar depinde cu ce facem comparație. Cu rezultatele din sezonul trecut, sau cu rezultatele echipelor românești din Conference League? Craiova cu Laszlo Balint nu a arătat dezastruos. Credeți că eu nu voiam să jucăm mai bine?

Au fost mulți jucători plecați la echipele naționale, au venit târziu. Singurul transfer, Raul Silva, a venit târziu. Hanca și Rivaldinho au venit când am început sezonul. Bancu a fost suspendat în primele 3 etape. Mateiu a luat roșu în prima etapă și a lipsit în următoarele două. Doi jucători importanți care nu au fost la acele meciuri importante. Dezamăgirea rămâne greu de șters”, a mai spus Laszlo Balint, conform sursei menționate.

Citește și:

Verdictul lui Dragomir, înaintea celor 3 „finale” pentru grupele Conference League: „Doar una merge mai departe”

Dilema lui Rădoi înaintea decisivului din Conference League » „Copiază” metoda lui Reghecampf?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  25 August 2022, 19:03

Inainte de a te da mare antrenor si crezand ca esti o victima a fotbalului incearca sa fi barbat. A fost dragut cum ai spus ca te au demis dupa o victorie. In locul tau nu mi -as asuma merite la o asa victorie. Dovedeste ca esti barbat nu domnisoara de onoare ca nu te prinde rolul. Citeam zilele trecute despre prima care iti revine daca se califica echipa ))) pe bune? Ai vreum merit in afara ca echipa s a prezentat in Ukraina? Fotbal nu ati jucat sa fim intelesi! Poate tu chiar crezi asta... si atunci in recomand un optician bun)) Cineva spunea ca esti antrenor de B si inclin sa-i dau dreptate. Nu te mai chinui parerea mea... foarfeca e solutia crede ma cind iti spun.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  25 August 2022, 17:30
Postat de BJK1903 pe 25 August 2022, 09:11

E vina ta, Gyuszi... Când ai semnat, trebuia să faci un contract beton, mă dă afară, despăgubiri 500.000 euro. Altfel nu semnai... Fii tare, o să vină şi alte oferte, eşti la început de drum. Baftă Gyuszi!

Cind ajungi laCraiova din postura lui aduca nimeni in antrenorat nu poti sa pui clauze de genul la care faci tu referire. Omul a semnat pe 1 an iar toata lumea stie cam ce inseamna asta. E ca si cum te duci in probe))) iar ca antrenor nu faci asta. A fost o sansa care nu a fost valorificata. Sa stea linistit ca isi fac ziaristii lui de suflet datoria si o sa tot citim materiale despre el )) Buzain abia asteapta))) Lui sa-i recomdam sa fie mai putin vocal si sa punamana sa revizuiasca materia ca la fotbal e repetent si risca sa ramana asa. Atata timp cit promovezi un fotbal inchistat nu ai ce cauta prin liga 1. Fotbalul e un joc inainte de orice altceva. Asta nu a inteles el iar ceea ce transmite el jucatorilor nu face decit sa i limiteze fotbalistic. Ai ramas pe vara mister cum se spune... poate treci in toamna)))

BJK1903
BJK1903  •  25 August 2022, 09:11

E vina ta, Gyuszi... Când ai semnat, trebuia să faci un contract beton, mă dă afară, despăgubiri 500.000 euro. Altfel nu semnai... Fii tare, o să vină şi alte oferte, eşti la început de drum. Baftă Gyuszi!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează