INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  HAPOEL - CSU CRAIOVA

Dilema lui Rădoi înaintea decisivului din Conference League » „Copiază” metoda lui Reghecampf?

Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova // foto: Imago Images
Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2022 08:20 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 09:33

Valerică Găman (33 de ani) a revenit la antrenamentele CSU Craiova, după ruptura musculară suferită cu Rapid (0-1), însă sunt șanse minime să fie titular cu Hapoel Beer-Sheva. Din acest motiv, Mirel Rădoi ar putea schimba sistemul.

  • Hapoel Beer-Sheva - Universitatea Craiova (1-1 în tur), returul play-off-ului Conference League, se va juca joi, 25 august, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro.

Eliminarea lui Paul Papp, în pauza turului cu Hapoel (1-1), îi dă bătăi de cap lui Rădoi și la revanșa de mâine, din Israel. Antrenorul Universității trebuie să găsească acum soluții în zona centrală a defensivei și nu e chiar așa simplu. 

„Indiferent că știe sau nu cum mă cheamă, sper că a apreciat asta” » Ce replică i-a dat Mihaela Buzărnescu lui Ion Țiriac, după impolitețea afaceristului
REACȚIE
„Indiferent că știe sau nu cum mă cheamă, sper că a apreciat asta” » Ce replică i-a dat Mihaela Buzărnescu lui Ion Țiriac, după impolitețea afaceristului

Cea mai potrivită variantă ar fi Valerică Găman lângă Raul Silva și Vladimir Screciu, astfel că Mirel ar putea juca din nou în 3-4-3. Echipa ar putea arăta astfel: Lazar - V. Găman, R. Silva, Screciu - Hanca, Al. Crețu, Mateiu, Bancu - Baiaram, Koljic, Ivan.

Șanse mari ca Găman să fie rezervă la Hapoel Beer-Sheva - CSU Craiova

Problema este că Găman vine după o ruptură musculară la coapsa dreaptă, suferită pe 31 iulie, la 0-1 cu Rapid. Și-a reluat antrenamentele cu echipa de doar câteva zile și, din informațiile Gazetei, e mai degrabă un candidat pentru banca de rezerve decât pentru primul 11. 

În acest caz, Rădoi l-ar putea retrage pe Crețu în linie cu Silva și cu Screciu.

Dacă va considera însă că a trecut prea multă vreme de când el n-a mai jucat poziția respectivă, Rădoi poate reveni la acel 4-2-3-1 utilizat de Reghecampf stagiunea trecută

Astfel că formația ar putea arăta astfel: Lazar - Căpățână (Martic), R. Silva, Screciu, Bancu - Al. Crețu, Mateiu - Hanca, Baiaram, Ivan - Koljic.

Oltenii au plecat ieri după-amiază la Beer Sheva, de pe aeroportul din Craiova, cu un charter închiriat de club. Singurul lăsat acasă a fost suspendatul Papp, în rest toată lumea e validă.

15 august 2021e data ultimului meci în care Crețu, atunci la FCSB, a jucat fundaș central: 0-1 cu Rapid. Becali l-a înlocuit la pauză, nemulțumit de randamentul său, și ulterior l-a vândut Craiovei

Semn bun pentru CS Universitatea? 

La Beer Sheva, Universitatea și-a stabilit cartierul general la hotelul „Leonardo”, de 4 stele. Locație la care a tras și FCSB, în octombrie 2017. Roș-albaștrii au bătut-o atunci pe Hapoel cu 2-1, într-un meci contând pentru grupele Europa League. Golurile au fost marcate de Gnohere, în minutele 70 și 75. 

Dintre jucătorii de atunci ai israelienilor, se mai află și astăzi în lot ex-dinamovistul Elhamed. El a jucat săptămâna trecută, la Craiova, și a comis penalty-ul din care oltenii au egalat la unu, fiind eliminat după faultul comis asupra lui Crețu.

Faptul că ni s-a amânat meciul din campionat a contat. E o șansă în plus, dar asta nu înseamnă că suntem și calificați. Returul va fi mult mai greu, ei vor fi încurajați de 15.000 de suporteri.

Absența lui Papp contează, e un jucător important. Totuși, sunt sigur că acela care-l va înlocui își va face treaba cel puțin la fel de bine, dacă nu mai bine.

- Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Mai multe știri din Conference League: 

Avantaj pentru CFR Cluj » Marele atu al campioanei în returul cu Maribor

Cum să construim un stadion fără să risipim banii? Ne învață Norvegia! Arena lui Viking, incomparabil mai ieftină decât cele din București

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
houri.10
houri.10  •  24 August 2022, 12:42

Forza Știința! Calificare!

supermamaliga_1
supermamaliga_1  •  24 August 2022, 12:01

Rădoi e sinistru, nu are habar decât de teorie...și aia învățată cu forța, că el pe la școală nu prea a dat, a fugit de ea. Cultura lui se rezumă la glezne goale și cele mai "șmechere" mașini, a fost talentat dar a păcălit mereu fotbalul nu a jucat niciodată în fotbalul mare, a fugit și s-a refugiat la sacii de bani ai arabilor. Jalnic personaj, la conferințe e o moară stricată care repetă așezări în teren, poziții, etc.

Cornelwilde
Cornelwilde  •  24 August 2022, 10:44

Zici ca este Giovani Trapatoni, nu Mirel Radoi. În poză.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează