SPORTURI  »  TENIS  »  REACȚIE

EXCLUSIV // VIDEO „Indiferent că știe sau nu cum mă cheamă, sper că a apreciat asta” » Ce replică i-a dat Mihaela Buzărnescu lui Ion Țiriac, după impolitețea afaceristului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 00:03 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 08:46

Invitată săptămâna trecută la podcastul „Profu' de Sport”, Mihaela Buzărnescu (34 de ani), fost număr 20 WTA, a vorbit și despre gestul de impolitețe al lui Ion Țiriac din urmă cu câțiva ani, când afaceristul i-a pocit numele jucătoarei de tenis, pe care a botezat-o „Buzunărescu”. 

Miki spune că a depășit acel moment și că nu-i poartă ranchiună lui Țiriac, transmițându-i subtil că ar trebui ca fostul jucător să-i aprecizeze și ei rezultatele reușite în circuit. „Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe”, spune Mihaela. 

Mihaela Buzărnescu, replică pentru Ion Țiriac: „Sper că a apreciat și munca și rezultatele mele”

„Eu m-am întâlnit foarte puțin cu el și în trecut, nu prea ne-am intersectat, cred că l-am văzut la Wimbledon, în 2019, când am și jucat împotriva Simonei în turul 2. 

Cu acel comentariu, eu am lăsat-o așa cum a fost. Dacă n-a știut să-mi să rostească numele, asta este, nu vreau să mă bag în discuții. Sper doar că dânsul a apreciat munca mea și rezultatele mele, cu susținerea puțină pe care am avut-o în cariera sportivă. Indiferent că știe cum mă cheamă sau nu. 

Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe așa, friendly”, a spus Miki, în episodul #4 din podcastul „Profu' de Sport”

În 2019, Ion Țiriac i-a greșit intenționat numele: „Buzunărescu”

Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo. Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului...și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu ... cu Buzunărescu ... pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!

- Ion Țiriac, în octombrie, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Mihaela Buzărnescu - CV-ul unei cariere cu lumini și umbre

  • Născută pe 4 mai 1988, la București
  • Stângace, rever cu două mâini
  • Locul din prezent: 180 WTA
  • Cel mai bun loc al carierei: 20 (6 august 2018)
  • 1 titlu WTA, cucerit în 2018, cel mai bun sezon al carierei, la San Jose.
  • 3 finale WTA a disputat Mihaela Buzărnescu în cariera ei, cucerind un titlu, la San Jose 2018, celelalte fiind atinse în același an, la Hobart și Praga
  • 31 de titluri ITF în carieră
  • Câștiguri din tenis: 2.727.584$

Citește și alte știri din interviul acordat de Mihaela Buzărnescu la podcastul „Profu' de Sport”:

INTERVIU Dialog amplu cu Mihaela Buzărnescu, fost #20 WTA, în episodul #4 din podcastul „Profu' de Sport”: „Ajungeam în Top 10 fără acea accidentare”

VIDEO Dezvăluiri incredibile ale Mihaelei Buzărnescu, la „Profu' de Sport” » UMILITĂ de Steaua și Dinamo: „Mi-au tăiat contractul după accidentare!

„Amintiri cu care rămâi pe viață” » Mihaela Buzărnescu a povestit în „vestiarul” GSP cum a decurs confruntarea cu idolul Serena Williams

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dandana_2
dandana_2  •  28 August 2022, 04:30
Postat de 267890 pe 24 August 2022, 13:09

Tiriac stie un singur nume: Halep

Batranul. Ca tanarul mai stie unul.

aduta
aduta  •  24 August 2022, 18:06

Probabil că Mihaela a uitat când a cerut să facem chetă pt. vreo 20.000 euro.

267890
267890  •  24 August 2022, 13:12

Mihaela nici n-ar trebui sa-l bage in seama pe acest personaj dubios. In loc de "dubios" as folosi alt adjectiv, dar ma tem ca nu ar fi publicat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează