GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

EXCLUSIV // VIDEO „Amintiri cu care rămâi pe viață” » Mihaela Buzărnescu a povestit în „vestiarul” GSP cum a decurs confruntarea cu idolul Serena Williams

Mihaela Buzărnescu, alături de Serena Williams // foto: Imago Images +7   FOTO
Mihaela Buzărnescu, alături de Serena Williams // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 19:49 / Actualizat joi, 18 august 2022 21:59

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, locul 180 WTA) a povestit în cadrul podcastului GSP „Profu' de Sport” cum a decurs unicul său duel cu Serena Williams, jucătoare căreia i-a purtat o profundă admirație la începutul carierei.

În 2021, în turul 3 la Roland Garros, Mihaela Buzărnescu a avut ocazia de a-și întâlni unul dintre idoli pentru prima dată în carieră.

În față i-a ieșit Serena Williams, un colos al tenisului feminin, cu 23 de titluri de Grand Slam în CV, al doilea cea mai mare număr din istorie.

În dialogul cu Cătălin Țepelin din cadrul podcastului „Profu' de Sport”, Mihaela a rememorat culisele acelei partide, pe care Serena a tranșat-o în 3 seturi, 6-3, 5-7, 6-1.

Mihaela Buzărnescu, la „Profu' de Sport”, despre unicul meci cu Serena Williams

- Ai spus la un moment dat că îți dorești neapărat să joci cu Serena Williams. Până la urmă s-a întâmplat anul trecut, la Roland Garros. A câștigat ea 3 seturi. Ce impresie ți-a făcut Serena, care acum e pragul retragerii? 
- De mică mi-am dorit, era idolul meu. Adică întâi a fost Monica Seles. Și Pete Sampras la bărbați. Apoi, când au apărut surorile Williams, de Serena mi-a plăcut cel mai mult și dintotdeauna am vrut să joc cu ea. Până la urmă am jucat cu amândouă, din păcate n-am reușit să câștig, dar mereu au fost meciuri strânse și m-am bucurat că am avut un nivel apropiat de joc. 

- Cum ai trăit meciul?
- Ținând cont că sunt niște legende mondiale ale tenisului, am fost foarte entuziasmată de acel meci. Mi-a părut bine că am avut prilejul să joc cu Serena, știam că nu mai este mult timp până ce poate să se anunțe o retragere. A fost un meci foarte frumos.

- Ai chinuit-o un pic. 
- Da, au fost 3 seturi, 6-3 în decisiv pe arena centrală de la Roland Garros. Astea-s amintiri cu care rămâi pe viață, sincer. Realizări, lucruri pozitive.

Mihaela Buzărnescu - CV-ul unei cariere cu lumini și umbre

  • Născută pe 4 mai 1988, la București
  • Stângace, rever cu două mâini
  • Locul din prezent: 180 WTA
  • Cel mai bun loc al carierei: 20 (6 august 2018)
  • 1 titlu WTA, cucerit în 2018, cel mai bun sezon al carierei, la San Jose.
  • 3 finale WTA a disputat Mihaela Buzărnescu în cariera ei, cucerind un titlu, la San Jose 2018, celelalte fiind atinse în același an, la Hobart și Praga
  • 31 de titluri ITF în carieră
  • Câștiguri din tenis: 2.727.584$

Urmărește integral episodul #4 din podcastul „Profu' de Sport”:

Mai multe știri din Profu' de Sport: 

Cătălin Oprișan a spus în podcastul GSP povestea haioasă a unei poze celebre » Cum Duckadam a întrerupt greva autobuzelor din Sevilla: „Am mers la șofer: «nea Helmi, scoate mănușile!»”

Ovidiu Ioanițoaia dezvăluie cum a renunțat la viciul care l-a însoțit decenii întregi: „Aveam damblaua de a fuma mai multe țigări în paralel”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează