FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

VIDEO EXCLUSIV Laszlo Balint vrea să profite de situația lui Dinamo: „E ceva anormal!”+ Laudă 2 fotbaliști ai „câinilor”

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul celor de la UTA, e pregătit de duelul cu Dinamo, formație pe care a învins-o în turul sezonului regular, chiar în „Ștefan cel Mare”.
Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul celor de la UTA, e pregătit de duelul cu Dinamo, formație pe care a învins-o în turul sezonului regular, chiar în „Ștefan cel Mare”.

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2021 18:32 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 18:33

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul celor de la UTA, e pregătit de duelul cu Dinamo, formație pe care a învins-o în turul sezonului regular, chiar în „Ștefan cel Mare”.

Balint se așteaptă la o altă replică a „câinilor", echipă pe care o vede transformată total față de acel moment: „E a treia noastră întâlnire cu Dinamo. Contextul e altul, meciurile sunt comasate într-un interval scurt de timp. E multă presiune pentru toate echipele. E adevărat că Dinamo e într-o situație dificilă. Sper să profităm. Situația din acest moment ne poate permite să jucăm cu mai multă dezinvoltură, fiind într-un context liniștit, deși vorbim abia de începutul play-out-ului. Dinamo va face totul să câștige. Va pune multă presiune", a zis Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA pentru GSP.

VIDEO Laszlo Balint, înainte de Dinamo - UTA: „Sunt schimbați radical! E anormală situația lor"

Deși le-a pus gând rău dinamoviștilor, Balint speră ca echipa alb-roșie să treacă peste momentele dificile și să nu se numere printre echipele de sub linie la finalul sezonului.

„Dinamo s-a schimbat radical față de primul joc dintre noi și ei. Radical! Începând de la antrenor, concept de joc, structura lotului, multitudinea de probleme de acum față de perioada verii. Din păcate, Dinamo, un club important, de tradiție, a ajuns să fie macinată de probleme. Nu e îmbucurător pentru nimeni! E ceva anormal pentru un club care vrea performanță să fie susținut, ținut în viață de suporteri. Nu doar o dată am zis că ar fi păcat să dispară, fotbalul românesc are nevoie de Dinamo", a mai spus antrenorul arădenilor.

Schimbarea lui Mulțescu, o greșeală a lui Dinamo?

Balint nu crede în schimbările dese de antrenor, taxează situația de la Dinamo și Viitorul, pe care le dă exemple de "așa nu", fiind convins că nici venirea lui Dușan Uhrin nu poate aduce multe lucruri noi în jocul lui Dinamo într-un timp așa scur. 

„Cred că Viitorul și Dinamo pot fi date exemple. Sunt două cluburi care contează în fotbalul românesc. Iată că acum suferă, deși au schimbat 3 respectiv 4 antrenori. Nu cred că asta e soluția, nu știu. Cel puțin nu pe termen lung. E important ca un club să fie stabil. Nu e ușor să schimbi antrenori, probabil că oamenii din conducerea clubului au căutat să redreseze situația. Cel mai la îndemână e să schimbi antrenor. S-a demonstrat că au tot venit antrenori, dar nu s-a putut schimba lipsa de rezultate. Mă gândesc la vorbele domnului Mulțescu, când a spus că e depășit de situație, deși dânsul a demonstrat nu doar o dată că poate redresa situația", a mai zis Balint.

Balint: „Atenție la Anton și Sorescu"

Tehnicianul celor de la UTA a identificat punctele cheie din jocul lui Dinamo. E convins că piesele de rezistență din lotul dinamovist sunt Paul Anton și Deian Sorescu, acesta din urmă fiind fotbalistul de la care Balint așteaptă cel mai mult pericol: "Dinamo are jucători de calitate. Mă refer la Anton, un jucător exponențial pentru Dinamo. Și bineînțeles Sorescu, cel mai energic și vivace. Cred că el și simte foarte bine responsabilitatea tricoului lui Dinamo. Mă gândesc și la Fabbrini, Nemec, dacă vor juca. Dar noi suntem pregătiți, ne-am făcut bine temele. Deși n-am avut mult timp la dispoziție".

Am avut perioade de inconsanță, justificabil dat fiind faptul că venim din Liga a 2-a. Nu am avut timp să ne pregătim, timpul a fost scurt. Am avut probleme! Dar acum suntem pe un drum bun, echipa e într-un progres
- Laszlo Balint, antrenor UTA

Citește și alte știri din play-out-ul Ligii 1:

Liga 1, program etapa 5. Iată când se joacă prima finală a play-off-ului + 4 meciuri în ziua de Paște!

Hagi, înapoi pe banca Viitorului? „Gică, pune înapoi salopeta și treci la treabă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează