FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR CLUJ 0-1

Laszlo Balint, după eșecul cu CFR: „E o liniște de mormânt aici! Vrem să scăpăm de acest blestem”

Laszlo Balint, 41 de ani, antrenorul celor de la UTA, a găsit explicațiile după eșecul suferit „acasă” contra lui CFR Cluj, 0-1. +37   FOTO
Laszlo Balint, 41 de ani, antrenorul celor de la UTA, a găsit explicațiile după eșecul suferit „acasă” contra lui CFR Cluj, 0-1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 23:50 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 00:00

Laszlo Balint, 41 de ani, antrenorul celor de la UTA, a găsit explicațiile după eșecul suferit „acasă” contra lui CFR Cluj, 0-1.

Detalii despre UTA - CFR Cluj 0-1, AICI

Programul + rezultatele rundei #26 din Liga 1

Laszlo Balint, după UTA - CFR Cluj 0-1: „A câștigat echipa mai bună”

„E dureros să pierdem în urma unei faze pe care am discutat-o. E și mai dureros că e al doilea meci consecutiv când primim gol la o fază fixă. Mă bucură cel puțin faptul că am avut momente când am pus probleme, când am interpretat foarte bine lucrurile pe care le-am pregătit. 

Din păcate, n-am reușit să fructificăm ocaziile pe care le-am avut. A câștigat echipa mai bună și mai experimentată în această seară. Ne doream să scoatem tot ce se putea din acest meci și cred că au fost momente în care puteam să speculăm vulnerabilitățile lor. Totuși, au fost niște situații pe care trebuia să le interpretăm mult mai bine. Important este că echipa se află într-o ușoară creștere. Și etapa trecută, la Mediaș, am practicat un fotbal bun. Am arătat și azi că progresăm, ne îndreptăm către ceea ce ne dorim să obținem ca exprimare. Avem de muncă, e cert. 

E o liniște de mormânt pe stadionul nostru, fără spectatori. Ar fi fost un plus dacă i-am fi avut în tribune. Eu cred că acestei arene asta-i lipsește. Noi trebuie să analizăm însă foarte bine ce avem de făcut ca să obținem puncte. Nu trebuie să ne ascundem în spatele lipsei fanilor, să ne scuzăm în acest mod. Vrem să scăpăm de acest blestem pe teren propriu”, a declarat Balint la Telekom Sport.

1 victorieîn 13 partide a înregistrat UTA pe teren propriu în acest sezon. Ultimul succes „acasă”: 1-0 vs. Chindia (24 octombrie 2020)

Știam că ne așteaptă un meci greu. Până la gol n-au avut multe ocazii, chiar am pus presiune noi. În această seară meciul a fost decis de o fază fixă. Muncești foarte mult pentru a obține 3 puncte și un corner decide meciul. Obiectivul nostru e să rămânem în prima ligă. Sigur, ne dorim și play-off-ul, însă nu e principalul țel 
- Liviu Antal, atacant UTA 

Aveam mare nevoie de cele 3 puncte. Vom crește de la meci la meci. Ne pregătim bine, suntem un grup serios și vom arăta tot mai bine. Nouă nu ne place să ne mințim singuri. N-a fost un meci perfect, într-adevăr
- Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

Cele mai tari imagini din partida UTA - CFR Cluj 0-1

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+33 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

Clasament Liga 1

Dacian Varga face o comparație între CFR Cluj și FCSB: „Pe mâna lor merg!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Momentul în care Hagi l-ar fi scos din minți pe Rednic » Adevărul din spatele declarației: „Alții au pregătit echipa, nu eu!”

O nouă răzbunare? Antrenorul care a răpus-o de două ori pe FCSB mai vrea o victorie contra lui Becali: „Nu e logic să-mi doresc asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
publicer
publicer  •  07 Martie 2021, 21:40

In caz xa te uitia meciul Gazului cu *** poate o sa vezi o abordare mai indrazneata a jocului cu o echipa considerata superioara si sper ca acest lucru sa l vad si la echipa ta etapa viitoare cind ii aveti in fieful propriu insa ma tem ca directioanarea lui Petre ma t sa nu fie intamplatoare si sa vina la pachet cu 3 pct. Vreau sa vad ca au sange in instalatie acasa si joaca tare. Min 5 cartonase galbene si sa i ia pe sys pe mitici Altfel o sa am mari dubii despre cum isi apara sansele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

publicer
publicer  •  07 Martie 2021, 18:07
Postat de arad4ever pe 07 Martie 2021, 09:15

Ai aparut:))))...ca scaiul de nadragi te tii de saracul Balint :))

Pai cind il vad cum abereaza nu ma pot abtine! Iar ati jucat ca Barcelona))) si culmea tot acasa))) si el povesteste ce meci bun a facut. Nu aveam pretentia sa bata Cfr ca de dara asta s au inversat rolurile dar sa te lovesti mereu ca musca de geam e penibil. Si apoi sa dai interviuri si sa spui ce bine ai jucat si ca ai pierdut pe o faza pe care ai studiat o. La ce joaca Uta lui i se potriveste de minune apelativul Ungurul-Bulan ca totul e la noroc. Daca vrei sa fi obiectiv evident si nu pacalesti fotbalul. Vin meciuri grele suporterule.... cu bulan sau fara sa mai luati macar 2 pct in ultimele meciuri ca altfel la anul nu se stie im ce divizie sunteti. Aminteste ti barajul de promovare. 5 pct avans si 3 jocuri acasa. Cite ati castigat? Era un semnal de alarma de atunci. In fine imi puerd vremea sa iti explic niste chestii... esti prea patimas cu echipa ta si suferi e de inteles.

arad4ever
arad4ever  •  07 Martie 2021, 09:15

Ai aparut:))))...ca scaiul de nadragi te tii de saracul Balint :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close