FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

O nouă răzbunare? Antrenorul care a răpus-o de două ori pe FCSB mai vrea o victorie contra lui Becali: „Nu e logic să-mi doresc asta?”

Mihai Teja vrea o nouă victorie cu FCSB / Sursă foto: GSP +49   FOTO
Mihai Teja vrea o nouă victorie cu FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat sambata, 06 martie 2021 21:08 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 21:12

După ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Mihai Teja s-a răzbunat și cu Poli Iași, și cu FC Voluntari. 

  • FCSB - Gaz Metan Mediaș se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Elevii lui Petrea au cel mai bun atac din campionat, 51 de goluri marcate, dintre care 31 pe teren propriu, medieșenii n-au mai câștigat în prima divizie de pe 7 februarie, dar Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan, are planuri mari. 

„Îmi propun să câștig toate cele trei puncte! Nu e logic să-mi doresc asta? Chiar dacă rezultatele negative influențează încrederea și moralul, e timpul să o scoatem la capăt și să câștigăm acest meci pentru a ne relua încrederea pe care-o aveam înainte. Întâlnim un adversar foarte puternic, ce-și dorește titlul, însă meciurile astea îți oferă motivația perfectă”, a spus Teja.

Mihai Teja a învins-o de două ori pe FCSB

„Principal” pentru 15 meciuri în L1 la FCSB, în perioada decembrie 2018 - iunie 2019, Mihai știe cum e gustul victoriei atunci când dă piept cu fosta echipă. A făcut-o în două rânduri după plecarea de la cârma formației roș-albastre. 

Prima dată în sezonul imediat următor, 2019-2020, atunci când s-a impus cu 2-1 ca antrenor al lui Poli Iași, iar a doua oară în septembrie anul trecut, când era la FC Voluntari și s-a impus cu același sco

1,33e cota oferită de casele de pariuri pentru un eventual succes al FCSB mâine seară. O victorie a Gazului are cota 10,25

Nu e un joc special pentru mine. În viața unui antrenor pot apărea multe echipe, acum sunt la Gaz și voi da totul aici ca să câștig- Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FCSB - Gaz Metan Mediaș

+45 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Anunț de ultima oră » Pasul pe care trebuie să îl facă Florin Tănase înainte de a se transfera în străinătate

Probleme pentru Toni Petrea înainte de FCSB - Gaz Metan » Jucătorul care n-a putut fi recuperat la timp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  07 Martie 2021, 09:39

He he he!Sangele apa nu se face,iar solidaritatea makidoneasca e proverbiala!Ce zicea jupanul fotbalului mioritic despre Teja?„Il cunosc de cand era mic!E baiat bun!Familia lui era vecina cu noi!Aveau o cofetarie!”!Dar asta are mai putina importanta,Gaz Metan fiind in cooperativa tartorului din Pipera de mult timp!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Martie 2021, 07:47

Și ăștia își propun cele trei puncte, anunță cu surle și trâmbițe că vor victoria cu orice preț și parcă văd că în meci o să fie concurs de pase la adversar.... ca la Botoșani....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează