FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - UTA 1-0

Laszlo Balint și-a vărsat năduful: „Am agreat ceva în vestiar, dar au urmat aspecte inexplicabile”

Petrolul a învins-o pe UTA, scor 1-0, și e lider în play-out. Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul arădenilor, a criticat atitidunea elevilor lui.
Petrolul a învins-o pe UTA, scor 1-0, și e lider în play-out. Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul arădenilor, a criticat atitidunea elevilor lui.

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 23:03 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 23:04

Petrolul a învins-o pe UTA, scor 1-0, și e lider în play-out. Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul arădenilor, a criticat atitidunea elevilor lui. 

UTA a primit gol la intrarea în ultimul minut și este acum cu spatele la zid, penultima în play-out. Laszlo Balint a taxat modul în care elevii lui au tratat anumite momente ale jocului. 

Afară din lotul lui FCSB, fix înaintea derby-ului cu CSU Craiova: „A venit rezultatul, are gripă de tip B”
FCSB
Afară din lotul lui FCSB, fix înaintea derby-ului cu CSU Craiova: „A venit rezultatul, are gripă de tip B”

Laszlo Balint, după Petrolul - UTA 1-0

„Sunt dezamăgit, sunt supărat. Suntem într-o poveste fără sfârșit, asta e povestea sezonului la UTA, indiferent cine e antrenor. Tot timpul spunem că pierdem puncte nemeritat, dar asta merităm! Dăm dovadă de lipsă de concentrare și de superficialitate. 

Modul în care s-a desfășurat faza golului, modul în care l-am lăsat pe Budescu să primească, modul în care ratăm ocaziile, din 2 metri în portar... pentru mine sunt niște aspecte efectiv inexplicabile. 

Toată lumea trebuie să își tragă un semnal de alarmă în vestiar. Am agreat ceva înainte de meci, împreună, dar s-a văzut foarte puțin. Lumea din vestiar să bage capul în pământ și să sacrifice tot ce are pentru acest club. Să înțelegea ce tricou îmbracă! Asta implică reponsabilitate.

Aici trebuie să își răspundă fiecare la întrebare. De ce apar astfel de moment, greșeli individuale? Petrolul s-ar fi mulțumit azi cu un punct. Noi am reacționat și după gol, dar nu pot să îmi explic cum se poate rata de acolo.

Efectiv mi-e greu să înțeleg. Spunem că nu trebuie să îl lăsăm pe Budescu să preia și să se întoarcă, dar fix asta facem. Nu pot să înțeleg! Trebuie să discutăm atent și responsabil. Mi s-a părut o superficialitate totală în defensivă. Vor fi două săptămâni foarte importante”, a spus Laszlo Balint la Orange Sport. 

Am irosit câteva oportunități și din păcate n-am reușit să luăm nici măcar un punct. La golul lor a fost o fază interpretată greșit din toate punctele de vedere. Noi trebuie să înțelegem că în final detaliile fac diferența
- Alexandru Benga, fundaș UTA

Trebuie să strângem din dinți și să mergem înainte, să ne apucăm de orice. Bine ar fi dacă s-ar întâmpla ca la Dinamo, atunci am legat 5 victorii și ne-am salvat. Sper să fim concentrați timp de 90 de minute de acum înainte. Se pare că lupta va fi dusă până în ultima clipă
- Paul Anton, mijlocaș UTA

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Becali visează milioane pe Tavi Popescu, dar Gabi Tamaș are complet alt favorit, mai mult rezervă la FCSB

MM l-a dat de gol pe Edi Iordănescu! A dezvăluit ce jucător de la FCSB a fost convocat în premieră

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  18 Martie 2023, 14:11

Ce ați agreat in vestiar?Sa ii cotonogit și pe astia de la Petrolul?In primele zece minute ați luat doua galbene.De data asta arbitrul nu a mai acceptat jocul vostru de cotonogarilor! Altceva nu mai stiti.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  18 Martie 2023, 03:54

Deci Budescu cu fizicul ala de bucatar a demolat o pe Uta ca a primit cu spatele la poarta o minge si a avut curaj sa faca o prelyare si sa arunce o minge in gaura unde fundasii dormeau si toata lumea astepta finalul! Fabulacao))) Pai pana la gol si tu ai adormit pe banca sa zic asa. ))) Foarfeca e solutia pt licentele astea pro pe care le purtati de gat! Atarna greu! Si aia cu Petrolul se multumea cu un punct... e sf))) Dar tu cu cite puncte te multumeai cind tot ameninti ca pregatesti toate jocurile la victorie si vrei sa dai 3 goluri din 2 cornere? )))

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  18 Martie 2023, 03:49

Hai mister ca o dai de gard din nou))) Pai echipa ta joaca un fotbal chinuit rau de tot! Presiunea asta a rezultatului face sa le tremure piciorul si tu tot nu ai inteles ca trebuie sa le redai placerea de a juca fotbal adevarat. Sa vedem o circulatie a mingii,a jucatorilor ai doar asa apar rezultatele. A r3spins Benga nefericit in centru dar echipa era rupta! Nimeni pe zona aia da si a dat ala bine! Dar 90 de minute au mimat fotbalul asta creat de tine mister !))) Un fotbal urat,urat ,urat. Te a facut Gigi antrenor cind a facut schimbarea aia cu Edjuma si te zapacise "sucesul"))) Dar incepi sa iti arati iar limitele si hai sa o spunem si pe aia dreapta ca esti subtire rau ca antrenor. Cind nu e arbitrul sunt proprii jucatori ai tot asa. Tie nu iti revine nici o vina? Tu esti prea antrenor sa spunem asa... si ca tine mai sunt multi... v ati agatat licenta de gat si aici se opreste tot! Tu personal cochetezi cu dezastrul deja! Trebuia un soc la exhipa dupa finalul sezonului si sa vina altul cu idei diferite despre acest joc. Titlul corect la acest articol era multumim LB! Somn usor mister

Vezi toate comentariile (4)
Comentează