FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL 0-1

Laszlo Balint a găsit momentul-cheie din eșecul cu Farul: „Pe noi nu ne-a dus mintea să facem asta!”

Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul arădenilor, crede că ghinionul și diferența de inspirație au făcut diferența astăzi. +21   FOTO
Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul arădenilor, crede că ghinionul și diferența de inspirație au făcut diferența astăzi.

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 23:13 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 23:13

Farul s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0, și e sigură de poziția de lider și la finalul rundei cu numărul 27 din SuperLigă. Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul arădenilor, crede că ghinionul și diferența de inspirație au făcut diferența astăzi. 

Mititelu crede că a găsit „portița” pentru rejucarea meciului cu Sepsi: „Decizia e NULĂ! Nu am spus-o până acum, nu am vrut să îi tulbur pe băieți”
FCU Craiova - CS Mioveni 2-1
Mititelu crede că a găsit „portița” pentru rejucarea meciului cu Sepsi: „Decizia e NULĂ! Nu am spus-o până acum, nu am vrut să îi tulbur pe băieți”

Laszlo Balint, după UTA - Farul 0-1

„Din păcate, jocul bun nu aduce și rezultate pe măsură. Împotriva unei echipe precum Farul nu ai voie să greșești. Noi am pierdut o minge la jumătate, apoi a fost această cursă a lui Mazilu. A avut și șansă, s-a lovit de piciorul lui Benga...

Jocul a fost la înălțimea liderului. Cred că am blocat ce ne-am propus să blocăm. Am reușit să stăm cu linia sus, cred că e meciul în care ne-am lăsat adversarul în ofsaid de cele mai multe ori. Dar nu are cum să ne mulțumească rezultatul. 

În astfel de meciuri, când echilibrul e pregnant, o acțiune individuală face diferența. Am avut și noi o cursă, prin Pop. El a fost faultat. Pe noi nu ne-a dus mintea să facem un fault mai departe de poartă. 

Acum suntem într-o situație foarte complicată, vom intra în play-out, unde meciurile se joacă pe viață și pe moarte. Sunt jucători cu calitate în lotul nostru, care își așteaptă șansa. L-am pierdut pe Romario Benzar. Mai avem și jucători la limită”, a spus Laszlo Balint la Orange Sport. 

Meritam mai mult în seara asta. Știam că jucăm cu o echipă care nu are nevoie de multe situații pentru a marca. Nu îmi aduc aminte multe situații de-ale lor. Din jumătate de ocazie, au câștigat meciul. Asta este. Trebuie să mergem mai departe. Ne așteaptă un program infernal și trebuie să scoatem maximum.

Suntem la fotbal, cine nu rezistă la presiune mai bine stă acasă. E o presiune plăcută. E mult mai plăcut să joci cu suporteri decât fără suporteri. Nu ne putem găsi scuze. Mi-aș dori să fie stadionul plin la fiecare meci
- Paul Anton, mijlocaș UTA

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce a remarcat Hagi după victoria adusă de puștiul Mazilu: „Ei sunt artiștii!”

Dică, după ce a pierdut primul meci la Mioveni: „Când faci asemenea greșeli...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  25 Februarie 2023, 04:16

Pai bai antrenorule de chiftele pe tine te bycura ca i ai lasat pe aia in offside?! )) trebuia sa va urcati pe ei sa le umblati la gingii si sa luati 3 puncte! Stau si ma minunez la declaratiile tale! Nici nu conta ca vuia presa sau daca se scufunda planeta! Mai ai 3 meciuri in care ai sanse mari sa nu iei puncte! Poate FCSB sa va dea ceva pt Miculescu! Apoi parca te vad ca ridici iar mainile si lasi pe altul sa scoata castanele din foc cum ai facut si data trecyta dupa egalul cu Rapid ! Deh veneau meciurile cu Sepsi si Cfr atunci! Fotbal cu pipeta se cheama ce faci tu si nu iese deloc cum vrei . In mare tu nu prea ai treaba cu munca asta de dresor! Hai poate ma insel...)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează