FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL 0-0

Laszlo Balint, frustrat de remiza cu Farul: „Ne-a lipsit acest lucru”

UTA și Farul au remizat, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1. Laszlo Balint (42 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor săi și de atmosfera din tribune. +32   FOTO
UTA și Farul au remizat, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1. Laszlo Balint (42 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor săi și de atmosfera din tribune.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 22:09 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 22:09

UTA și Farul au remizat, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1. Laszlo Balint (42 de ani) a fost mulțumit de prestația elevilor săi și de atmosfera din tribune. 

Toate detaliile despre UTA - Farul, AICI!

UTA a jucat primul meci cu spectatori pe noua arenă „Francisc Neuman”. Suporterii nu au fost răsplătiți cu 3 puncte, dar antrenorul Laszlo Balint a găsit mai multe aspecte pozitive. 

Laszlo Balint, după UTA - Farul 

„Este început de campionat, e un punct în dreptul nostru, dar având în vedere desfăşurarea evenimentelor e un pic frustrant. Mă bucur că am reuşit să blocăm echipa Farului, am început meciul foarte bine, cu acea ocazie din secunda 10. Ne-a lipsit mai mult dezvoltarea atacului pe părţile laterale. Am avut ocazii, din păcate a rămas 0-0. 

Sunt semnale bune, important e să înţelegem că e început de drum. O să prindem consistenţă, o să creştem, am arătat şi astăzi că putem practica un fotbal bun. Ne dorim să jucăm mai bine, mai eficient.  

Mulţumesc suporterilor pentru atmosfera creată. Avem o urmă de tristeţe pentru că nu am câştigat, ca să-i facem fericiţi, dar sper că măcar din punct de vedere al atitudinii să fie mulțumiți de cum a arătat echipa", a spus Laszlo Balint, la Telekom Sport.

FOTO: Alexandra Fechete
Hagi FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
Hagi FOTO: Alexandra Fechete
+28 FOTO

Momente de panică în UTA - Farul

Gabriel Dănuleasa (18 ani), jucătorul Farului, și Roger (25 de ani), mijlocașul celor de la UTA, s-au ciocnit violent în minutul 77 al partidei de la Arad.

Dănuleasa, fundaș central de meserie, a fost introdus de Gică Hagi pentru ultimul sfert de oră, după eliminarea lui Dussaut. Elanul îl putea costa câteva minute mai târziu.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+32 FOTO

În minutul 77 a venit lansat și a respins cu capul o minge, la centrul terenului. Brazilianul Roger a ajuns mai târziu, iar cei doi s-au lovit violent. Dănuleasa s-a prăbușit inert pe gazon.

După 8 minute de întrerupere, jocul a fost reluat. Gabriel Dănuleasa, conștient, a părăsit terenul pe targă, cu gâtul imobilizat și cu o rană vizibilă la nivelul feței. în tot acest timp, fanii prezenți în tribunele arenei „Francisc Neuman” au aplaudat, în semn de încurajare.

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Ce să caute la FCSB?” » Becali și-a desființat cel mai bun jucător! Gigi a comis-o

Cum a ajuns Dinamo! „Dacă putem, le dăm 9! Oricum, nu știm prea multe despre ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
publicer
publicer  •  19 Iulie 2021, 04:31

Se vede ca esti un antrenor produs la apelul de seara! 40 de cursuri si gata va da licenta pro. Se pare ca ai absentat la lectiile de atac si e grav. Cu 2 oameni in plus si sa nu gasiti poarta in 15 minute e penibil. Pune mana si revizuieste materia dresorule ca te lasa astia pe afara in citeva etape. Tu joci acasa si te bucuri ca i ai blocat pe Farul?! Si o dai pe frustrare si pe prosteala?! Au si oamenii aia o rabdare si vor sa vada fotbal nu cum ucizi tu jocul pe teren propriu. Te ai plans ca nu ai jucatori mereu si a transferat prietenul tau impresarul 2 loturi pana acum. Nota de plata se deconteaza la primarie probabil pe bani publici si e de inteles. Ridicola echipa care pana la urma e imaginea ta ca si om.

publicer
publicer  •  18 Iulie 2021, 23:02

Ti ai atims apogeul antrenor de chiftele ce esti! In 15 minute cu 2 oameni in plus nu ati avut nimic fierbinte la poarta alora. Sa apari iar cu declaratii explicative e ridicol. Sa mai aduci vreo 20 de jucatori sa faci echipa. E curios cum de te mai suporta aradenii pt fotbalul sarac pe care il produci.Ai rupt statisticile si anul trecut la jocurile de acasa. Dupa 6 0 cu Astra trebuia sa te alerge aia pe calea ferata.

ovidiu1
ovidiu1  •  18 Iulie 2021, 22:11

Grav, daca nu ai castigat cu Farul la tine acasa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează