FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

EXCLUSIV / VIDEO Laszlo Balint o ameninţă pe Dinamo: „Toată lumea crede asta în vestiar”

Laszlo Balint, antrenor UTA
Laszlo Balint, antrenor UTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 16:10 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 16:28

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul celor de la UTA, a prefațat pentru GSP.ro duelul echipei sale cu Dinamo, din runda cu numărul 5 a Ligii 1.

  • Dinamo - UTA, meci programat luni, 28 septembrie, de la ora 21:00, va putea fi urmărit pe GSP.ro, în format liveTEXT, VIDEO + FOTO;

„Dinamo a adus individualități, care cel puțin pe hârtie arată foarte bine. Este evident că vor avea nevoie de ceva timp pentru a reuși să construiască o echipă în adevăratul sens al cuvântului, pentru că fotbalul este un sport de echipă. Ne așteaptă un meci destul de dificil, dar mergem acolo cu încredere, încercăm să scoate maximum posibil din această partidă. E important că îi simt bine pe băieți. Cred, toată lumea crede în vestiar că putem scoate un rezultat bun, rămâne să demonstrăm asta pe teren”, a declarat antrenorul pentru GSP.ro.

VIDEO Laszlo Balint prefațează duelul Dinamo - UTA

Laszlo Balint: „Fotbalul românesc are nevoie ca Dinamo să fie puternică”

Antrenorul arădenilor a comentat și schimbările produse la nivel executiv la Dinamo, unde noii investitori au adus fotbaliști cu salarii mari, mult peste nivelul Ligii 1. 

„Pare un proiect destul de serios în ceea ce privește implicarea financiară. Au fost aduși jucători la un nivel financiar foarte ridicat având în vedere ceea ce înseamnă Liga 1 în acest moment. Îmi doresc ca un asemenea proiect să aibă succes, toți ne dorim ca fotbalul românesc să își crească nivelul. 

Faptul că o echipă reușește să aducă jucători cu CV important este, din nou, un fapt care nu poate decât să ne bucure pe cei implicați în fenomen. Fotbalul românesc are nevoie ca o echipă precum Dinamo să fie puternică, capabilă să lupte pentru calificarea în competițiile europene”, a spus Balint. 

Mai multe știri din Liga 1:

FCSB. Dennis Man, pozitiv la COVID-19, prima reacție după eliminarea echipei sale din Europa League: „Ăsta e singurul meu regret”

Probleme mari la CFR Cluj: se cere falimentul clubului! „Am solicitat asta în instanţă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
4413192018706888
Dragan Turcin  •  26 Septembrie 2020, 17:19

"Ăștia" au promovat corect , nu ca voi *** care a-ți furat de când v-au înființat comuniștii și până în zilele noastre, când v-au salvat de la retrogradare tot comuniștii lui Burleanu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Septembrie 2020, 15:50
Postat de ioan1964 pe 26 Septembrie 2020, 14:40

AS VREA SA MUSCAN NOI cainii asa cum spunea regeretatul nea Popica pe vremuri! Sa fim aratagosi cu cainii si sa nu facem niciodata pasul inapoi si poate cu ajutorul divin vom putea produce surpriza! HAIDE UTA,una DINTRE CAMPIOANELE PROVINCIEI!

Măi Ioane....regretatul ”nea Popică” vroia să muște din câini dar pe Steaua îi ridica în slăvi și îi pupa în fund cedând punctele indiferent pe unde a fost !

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Septembrie 2020, 15:44

Măi Nedelea unde vezi tu amenințare , esti beat ?! Terminați cu titlurile astea aberante doar ca să ieșiți în evidență !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close