FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO// EXCLUSIV Laszlo Dioszegi anunță obiectivul lui Sepsi pentru cupele europene: „Acolo mi-aș dori să ajungem”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi

Articol de , - Publicat marti, 01 august 2023 11:10 / Actualizat marti, 01 august 2023 12:23

Sepsi s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Dinamo pe Arcul de triumf după goluri înscrise de Safranko, Alimi și Aganovic.

La finalul confruntării, Laszlo Dioszegi a mărturisit că a avut mari emoții până aproape de finalul confruntării și a anunțat care este un obiectiv al formației sale pentru preliminariile Conference League.

Italienii anunță că o echipă din Serie B oferă un milion de euro pentru fotbalistul de la FCSB: „Așteaptă un răspuns de la Steaua”
FCSB
Italienii anunță că o echipă din Serie B oferă un milion de euro pentru fotbalistul de la FCSB: „Așteaptă un răspuns de la Steaua”

VIDEO. Laszlo Dioszegi: „Aktobe este o echipă abordabilă comparativ cu Djurgardens” 

„N-a fost o victorie așa de clară. Eu am tremurat până în minutul 75 când am reușit să marcăm al doilea gol. Eu cred că jucătorii au dat tot ceea ce au putut și trebuie să-i felicităm și pe cei de al Dinamo pentru ceea ce au făcut. Dacă aș face un 1-1 cu CSKA Sofia aș fi foarte mulțumit și scenariul perfect indiferent de scor ar fi să mergem mai departe. 

Dacă am intra în turul 3 deja ar fi altceva, am avea șanse mai mari pentru că Aktobe nu e o echipă așa de mare cum a fost anul trecut Djurgardens. Mi-aș dori să ajungem în play-off pentru că acolo se poate întâmpla orice. Vorba aceea mingea e rotundă”, a spus Laszlo Dioszegi.

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Am rămas restanți aici cu Dinamo”

Chiar dacă a luat cele 3 puncte din confruntarea cu Dinamo, Liviu Ciobotariu nu a fost mulțumit pe deplin de jocul elevilor săi.

„Data viitoare va trebui să încercăm să punem mai multe probleme pe faza de atac. Am rămas restanți. Avem mult de muncă. E clar, s-a văzut că n-am mai avut omogenitate când am schimbat 5 jucători față de ultimul meci. Ne-am pierdut un pic busola. Dar jucătorii cu mai puține minute trebuie să demonstreze că merită să fie aici”, a spus Liviu Ciobotariu.

Citește și alte știri:

Panduru a anunțat echipa din Superliga pe care nu o vede la retrogradare: „Acolo văd calitate”

Lecție de bun simț » Cum arăta sectorul fanilor oaspeți după Dinamo - Sepsi

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează