FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Laszlo Dioszegi face calcule de play-off: „Este capital!”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, analizează lupta pentru play-off
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, analizează lupta pentru play-off

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 19:04 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 19:46

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, crede că meciul cu Universitatea Craiova, de duminică, este foarte important pentru ambele echipe: „Primele trei merg în play-off sigur. Noi, Craiova și Farul trebuie să luptăm serios”.

După 5 etape fără victorie, 2 remize și 3 eșecuri, Universitatea Craiova are o deplasare dificilă, la Sfântu Gheorghe. „Acum, vă spun sincer, mi-e frică să nu ratăm play-off-ul! În halul în care suntem ne ducem la Sepsi, cu care am avut mereu probleme.

Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”
FCSB
Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”

Apoi vine U Cluj, unde sunt jucători care au fost și la noi și joacă în Bănie cu ambiție. Chiar mi-e teamă”, mărturisea Gică Craioveanu, fost jucător al juveților, într-o discuție cu Gazeta Sporturilor după 0-3 cu FCSB pe „Ion Oblemenco”.

Laszlo Dioszegi: „Fiecare meci este de-acum capital”

Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, îi dă dreptate fostului internațional. „Jocul este foarte important pentru amândouă echipele, nici Craiova nu prea se regăseşte şi mai sunt şapte etape. Fiecare meci de-acum este capital pentru toate echipele care se luptă pentru play-off.

Primele trei echipe au luat un avans mai mare. Farul, Craiova şi noi, niciuna nu este sigură de play-off. 

Primele trei intră fără probleme, FCSB, Rapid şi CFR. Craiova, Farul şi noi trebuie să luptăm serios, pentru că U Cluj, Petrolul şi Hermannstadt vin din urmă, aceste echipe luptă pentru play-off”, a analizat Dioszegi pentru Orange Sport.

Laszlo Dioszegi spune că lui Sepsi i-ar trebui 4 victorii din ultimele 7 meciuri

Omul de afaceri consideră că „FCU Craiova are şanse puţine şi nici Oţelul Galaţi nu putem spune că are multe şanse. Din şapte meciuri ar trebui să câştige minimum cinci şi să mai facă un egal sau două. Cred că e imposibil. Nouă, din şapte meciuri, ne-ar mai trebui patru victorii. La 45 de puncte, 99% se intră în play-off anul ăsta. Cu 43 de puncte sigur, nu”.

Universitatea Craiova e pe locul 5, cu 34 de puncte, unul mai mult decât Sepsi, poziția a 6-a, pe care o întâlnește duminică, 4 februarie, la Sfântu Gheorghe. U Cluj (7) și Hermannstadt (8) au câte 32 de puncte, iar Petrolul (9), 31.

VIDEO. CSU Craiova - FCSB 0-3. Cum au reacționat ultrașii olteni în momentul în care jucătorii lui Petev au venit la peluză » Imaginile surprinse de reporterii GSP la finalul partidei

Mai puteți citi:

Dan Șucu o atacă pe Dinamo: „A pus judecătorul într-o situație absolut jenantă” » Ce le promite fanilor rapidiști

Unul dintre liderii revoltei de la Dinamo se retrage din fotbal: „Sper să fiu mai bun ca antrenor decât am fost ca jucător”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează