FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Unul dintre liderii revoltei de la Dinamo se retrage din fotbal: „Sper să fiu mai bun ca antrenor decât am fost ca jucător”

Marius Tomozei, foto: GSP
Marius Tomozei, foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 17:25 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 19:29

Marius Tomozei, 33 de ani, ultima oară la CS Mioveni, a decis să agațe ghetele-n cui și să se apuce de antrenorat. În iarna lui 2023, când era la Dinamo, în liga a doua, el ar fi fost unul dintre liderii unei revolte în vestiar, provocată ca urmare a neplății salariilor.

Problemele financiare cu care se confruntă CS Mioveni, locul 4 în Liga 2, l-au determinat pe Marius Tomozei să pună capăt carierei de jucător la numai 33 de ani.

Dan Șucu o atacă pe Dinamo: „A pus judecătorul într-o situație absolut jenantă” » Ce le promite fanilor rapidiști
RAPID
Dan Șucu o atacă pe Dinamo: „A pus judecătorul într-o situație absolut jenantă” » Ce le promite fanilor rapidiști

„Mi-am reziliat contractul cu CS Mioveni, am renunțat la patru salarii pentru binele echipei. Mă retrag și o voi lua pe calea antrenoratului, de jos, copii și juniori, Liga 4. Sper să fiu un antrenor mai bun decât am fost ca fotbalist”, este citat fostul fundaș al UTA și Dinamo de iamsport.

Marius Tomozei a făcut parte din revolta de la Dinamo, acum un an

Tomozei a fost legitimat la Dinamo atât în sezonul 2021 - 2022, cel în care „câinii” au bifat prima retrogradare din istoria clubului, dar și în 2022 - 2023, când au reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.

În această din urmă stagiune, în debutul lui 2023, jucătorii au provocat o revoltă în vestiar, nemulțumiți că nu-și primiseră salariile. Și nu s-au antrenat! La vremea respectivă s-a scris că Tomozei s-ar fi numărat chiar printre liderii protestului.

Marius Tomozei a bifat doar 90 de minute per total în acest sezon la CS Mioveni

Urmarea acelui incident, el n-a mai fost oprit în lotul echipei și, până la finele stagiunii, s-a antrenat fie singur, fie cu „tineretul” lui Dinamo. La CS Mioveni, apărătorul lateral era de la începutul lui 2023 - 2024.

În carieră, Tomozei a jucat la 17 cluburi. Cele mai importante, ASA Tg. Mureș, FC Botoșani, UTA, Dinamo și CS Mioveni. Pentru argeșeni a bifat în acest sezon 4 apariții în liga secundă, în total 90 de minute. 

VIDEO. Kopic a anunțat ce se întâmplă cu Bena și Ghezali: „Ăsta este fotbalul. E un moment greu pentru mine”

Mai puteți citi:

Pe cine a lăudat Gigi Becali după victoria cu Universitatea Craiova: „A fost cel mai bun” » Replică ironică pentru Mihai Rotaru

Gică Craioveanu: „Cea mai tristă zi de când sunt în fotbal. Ne-a descălțat FCSB!” + Ce-i reproșează lui Petev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
golf_club
golf_club  •  31 Ianuarie 2024, 22:48
Postat de tristan pe 29 Ianuarie 2024, 21:13

Ce comparații faci..Cel mai bun jucător armean ever cu unul care nu a însemnat nimic în fotbalul românesc...ba dar ești și tu deștept nevoie mare

De aia imi plac mie romanii ca apa in adidasi. Orice reciclabil isi permite sa te faca cum vrea el, online ofc. As mai vorbi cu tine, dar am tras apa deja.

fibra
fibra  •  30 Ianuarie 2024, 12:31

Dupa dl. Botezatu daca iti ceri drepturile salariale prevazute in contract si protestezi inseamna ca faci revolta, iar angajatorul chiar se simte jignit.

chepandy777
chepandy777  •  29 Ianuarie 2024, 23:07

Iarna 2023 a fost cu o luna si ce ceva in urma.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează